Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 75/50

Mieszany widok

75/50

Co mogę w takim terra trzymać wysokośc jest obojętna ale wymiary muszą być takie podstwawy??

ŁŁŁsy
    Guest

Re: 75/50

jak masz wysokaść np.70 do felsume madagarską ,małe gatunki anolisów itp. jest wiele gatunków którem można w takich terr trzymać ale czasem może zobaczyć opis gatunków i nie musisz w tedy pisać albo że ci zalerz na gatunkach rztkich i nie opisanych do wtedy napisz jaki gatunek.

Zalezy mi na gatunku żadkim
    Ale jaki polecacie??

ja bym hodował jakąś ładną odmiane kolorystyczną gekonów lamparcich np hypo tangerine

ŁŁŁsy
    Guest

zależy do ilu jest dużo takich jaszczurek np.tylko nie jestem pewien cz dal niego starczy Kamelaon Jackon, albo coś z mniejszych Jaszczurek właciwych są rzadko spotykane w sprzedaży jeszcze może jakieś jaszczurki z gekonów dzienych tylko musi być wyskie terr.nic innego na myśl mi teraz nie przychoci.

Nie dopasowuje się zwierzęcia do terrarium.... I co to znaczy rzadkie gatunki?

O rany chlopak ma takie wolne terrarium wiec sie pyta.Nie widze w tym nic zlego Smialo mozna dopasowac zwierze do terra. Nie rozumiem o co Ci chodzi. PO to pyta, zeby zwierzak ktory tam zamieszka mial dobrze nie? A rzadkie gatunki... Na serio nie wiesz co to jest??

pewnie mu chodzi o jakies odmiany barwne albo cuś

Uprawnienia umieszczania postów