Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: OSESEK

Re: OSESEK

no kup kup, a jakby 3% nie robilo roznicy to by sprzedawali tylko z 5% uvb, skoro sa rozne rodzaje przeznaczone dla roznych zwierzat to chyba musi byc roznica co nie?? i na przyszlosc lepiej zapytaj na forum, bo lepiej sie upewnic niz wyrzadzic krzywde zwierzeciu

micho
    Guest

Oczywiście najpierw powinieneś dobrze poznać zasady hodowli i utrzumania swojego zwierzaka a dopiero potem go kupować. Pokazujesz, że jesteś nieodpowiedzialny. Najlepiej kup książkę Alicji Papiór "Agama Brodata" - tam znajdziesz wszystko na temat pogona vitticeps.
    P.S. Nie zauważyliście, że trochę odbiegliśmy od głównego tematu??

P.S.
    ... nie zauwazyles ze napisales to samo copoprzednicy???.........

nie pier***lcie ze jestem nie odpowiedzialny, bo gadalem z kolesiem od ktorego kupilem agamy i powiedzial ze wystarczy REPTI GLO 5,0!!

a agamy kupowalem w biofilu wiec juz sie zamknijcie, bo zdaje mi sie, ze SUŁEK ma wieksza wiedze niz wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czlowieku za ten text powinienes dostac BANA automatycznego. Zreszta powiadomie kogo trzeba

swietlowki zoomed moga byc 5.0 podobno. Tylko tej firmy ponoc.....

micho
    Guest

Mówisz, że jakiś gość Ci tak powiedział, ale gdybyś się dobrze znał i interesował się swoim przyszłym zwierzęciem, to byś wiedział, że gada bzdury.
    Ja np. jeszcze nie mam Agamy Brodatej, ale przeczytałem o nich książkę i odwiedziłem mnóstwo stron na temat Agam i jestem pewien, że jak zwierze będzie u mnie, to będzie mu dobrze i nie będzie czuło się źle i niebezpiecznie!!!

zamykam wątek

Za używanie niecenzuralnych wyrażeń zamykam wątek - może nawet zostanie potem skasowany.

The_Answer - jak nie umiesz kulturalnie, to w ogóle się nie wypowiadaj.
    Silent_Dragon - podpisując się pod takimi słowami to tak jakbyś sam ich użył - podpadasz.
    kryzys - też sie hamuj nawet jak cię prowokują.

Przekleństwa panowie nie powodują że wasza wypowiedź jest cenniejszą uwagą hodowlaną od innych, wręcz przeciwnie, czyżby to były jedyne wasze argumenty?

pax

Uprawnienia umieszczania postów