-
Re: Terrarim dla L1
czlowieku trzymaj go w tym co dostales czyli pewnie pudelko po kliszy a jak bardzo chcesz go gdzies przeloyc to sa takie malenkie sloiczki po zurawinie sam takie stosuje i sa dobre ale dla l1 chyba raczej klisza pozdrawiam
-
Przecież napisałem że dla L5!!! A nie dla L1 z tematu!!!
-
-
mam pytanko:
od niedawna mam ptasznika i dwa dni temu zagrzebal sie w torfie i jak na razie nie widzialem, zeby sie gdziekolwiek poruszal... czy on przechodzi wylinke? (w sumie zanim sie zakopal to byl bardzo niespokojny i chodzil po calym "terrarium") jesli tak, to jak dlugo bedzie tam siedzial? thx
-
Moje kędziorki prawie cały czas siedzą zakopane nie musi wiec oznaczać to wylinki one po prostu lubią się zakopywać. Moje przed wylinka robią się całe ciemnoszare prawie czarne i wtedy wiem na pewno, że będą liniały poza tym kilka dni przed wylinka przestają jeść. Co do nerwowości to moje od L1 do L3 były całkiem szybkie i próbowały uciekać a teraz czyli L4 stały się spokojne wolniejsze jeden tylko już wyczesuje włoski łobuziak : )
-
a co do allegro to polecem sprzedawce ''wienio62'' sam u niego kupowałem spoko gosc
Uprawnienia umieszczania postów