-
Re: PILNE!!!Mały gekon
A wiesz może co mu podawać? tak jak ptakom ugotowane żółtko jaja z mąką kukurydziną?
-
daj mu spokuj narazie... jak u chorego dziecka najwazniejsze sa godziny wiec niech sobie spokojnie lezy w cieplutkim miejscu ... A TY SIE TAK NIE PRZYWIAZUJ
-
Nie karmić, a na pewno nie mąką kukurydzianą. Raczej szanse na przeżycie nikłe. Umieścić w wilgotnym środowisku(na zwilżonej ligninie) w temp. 25 stopni. Jednak wątpię, czy przeżyje do jutra.
Mam nadzieję, że w terrarium legwan nie ma dostępu do jaj( zje je, albo wylęgłe młode).
-
legwan nie ma dostępu do jaj...są one przykryte doniczką a dziurka zakryta siatką, a maluszek żyje,bardzo się martwie że nei da rady ale z każdą godziną gdy widzę że wciąz serducho bije mam większą nadzieję. Pituphis a co mam zrobić jak jutro się obudzę a serce wciąż będzie pompować krew? wiem,ze zostawić w spokoju..ale chcę coś zrobic
-
Nie wiem, czy najlepszym wyjściem nie byłoby zamrożenie(((((. Takie "wcześniaki" zwykle żyją najwyżej kilka dni, a mam wrażenie, że mogą bardzo cierpieć .
-
a jeżeli jest szansa że będzie żyć normalnie? może masz rację
-
widziałeś ki8edyś noworodka tego gekona?
-
-
Martusiu, cos ty zrobilas :/
aaa i jak bys mogl to mnie odblokuj, bo mam sprawe do ciebie!!
POZDROOOOO
-
Mariuszku...a zrobiłam, nie odblokuje jak masz sprawę to smsem...jak mi się spodoba sprawa to moze odpowiem Gekonik nie żyje;(
Uprawnienia umieszczania postów