Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: PILNE!!!Mały gekon

Re: PILNE!!!Mały gekon

A wiesz może co mu podawać? tak jak ptakom ugotowane żółtko jaja z mąką kukurydziną?

daj mu spokuj narazie... jak u chorego dziecka najwazniejsze sa godziny wiec niech sobie spokojnie lezy w cieplutkim miejscu ... A TY SIE TAK NIE PRZYWIAZUJ

Nie karmić, a na pewno nie mąką kukurydzianą. Raczej szanse na przeżycie nikłe. Umieścić w wilgotnym środowisku(na zwilżonej ligninie) w temp. 25 stopni. Jednak wątpię, czy przeżyje do jutra.
    Mam nadzieję, że w terrarium legwan nie ma dostępu do jaj( zje je, albo wylęgłe młode).

legwan nie ma dostępu do jaj...są one przykryte doniczką a dziurka zakryta siatką, a maluszek żyje,bardzo się martwie że nei da rady ale z każdą godziną gdy widzę że wciąz serducho bije mam większą nadzieję. Pituphis a co mam zrobić jak jutro się obudzę a serce wciąż będzie pompować krew? wiem,ze zostawić w spokoju..ale chcę coś zrobic

Nie wiem, czy najlepszym wyjściem nie byłoby zamrożenie(((((. Takie "wcześniaki" zwykle żyją najwyżej kilka dni, a mam wrażenie, że mogą bardzo cierpieć .

a jeżeli jest szansa że będzie żyć normalnie? może masz rację

widziałeś ki8edyś noworodka tego gekona?

no i co u malucha ????

Martusiu, cos ty zrobilas :/

aaa i jak bys mogl to mnie odblokuj, bo mam sprawe do ciebie!!

POZDROOOOO

Mariuszku...a zrobiłam, nie odblokuje jak masz sprawę to smsem...jak mi się spodoba sprawa to moze odpowiem Gekonik nie żyje;(

Uprawnienia umieszczania postów