Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: legwan czarny

ReBBy
    Guest

legwan czarny

Chciałbym dowiedzieć sie czegoś o legwanie czarnym (Ctenosaura similis). Spotkaliście sie kiedyś z tym gatunkiem? Jakiego potrzebuje terrarium? Gdzie można go kupić i za ile?

Re: legwan czarny

Napewno możesz go kupić w "Curtus"-ie ale niepamiętam po ile

wiem ze na allegro był, ale nie wiem czy jeszcze jest??!! :/ kosztowały CHYBA 350 zł!!

~~LIŻ BENY??!!~~

POZDROOOOOOOO

Tu masz aukcje... A opis jest chyba na terrarystyce...

http://allegro.pl/show_item.php?item=43450680

Pozdrawiam...

to nie ta aukcja!! ale legwan jest :]!!!!!!

ReBBy
    Guest

Rozmawiałem już ze sprzedawcą tego legwana. Chce sie dowiedzieć czegoś o legwanie czarnym i chyba go kupie bo warunki mam. http://gallery.pethobbyist.com/index.php?photo=170097 czy ten po lewej to legwan czarny??

Rebby ..nie,to nie jest legwan czarny,obydwa to legwany zielone. Legwany czarne prawie wogole nie przypominają iguan. Chyba powinieneś wiecej poczytać

ReBBy
    Guest

Bardzo bym chciał poczytać ale nie moge nic znaleźć czytałem opis na www.terrarystyka.com.pl i niewiele sie dowiedziałem. Tak myślałem że ten leg na fotce to jakaś odmiana zielonego, ale jaka dokładnie?? już znalazłem fotki legwana czarnego i wiem jak wygląda dorosły. Znacie jakieś stronki z opisem lega czarnego?? byle po polsku:P

Jeden z fotki to legwan zielony, a drugi to Cyclura nubila.
    Pod nazwą legwan czarny spotykamy w handlu przynajmniej 3 różniące się rozmiarami i biologią jaszczurki. O który gatunek Tobie chodzi?

ReBBy
    Guest

Ctenosaura similis- tylko tą nazwe znam. taki jak ten na allegro

Uprawnienia umieszczania postów