Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: 1 miesiac bez jedzenia bo go nie mam!!!

Mieszany widok

MataManX
    Guest

Re: 1 miesiac bez jedzenia bo go nie mam!!!

w profilu masz też ptaszniki czyli one też głodują ?? kurde ciężka sprawa ja bym na twoim miejscy zamówił dużą partię z biofila

"w profilu masz też ptaszniki czyli one też głodują ??"
    raczej nie gloduja ... one maja sie troche inaczej ... z nimi to jest latwiej gdyz jak szyszkowce raczej nie przepadaja za larwami np. much i z reszta kazdy wie, ze jaszczurki nie powinny ich jesc (duza ilosc tluszczu) to pajaki bez problemu je jedza ... z reszta z moimi pajakami jest takze, tak iz jak sie upchaja naprawde solidnie to lubia i przez 4-5 miesiecy nic nie jesc np. moja smithi ... jadla w sierpniu masakrycznie duzo ... bez limitu wlasciwie a nastepny jej posilek byl dopiero w grudniu

to wykluj muchy jako awaryjny moga byc!!! tylko nie larwami!!!

snaak << pisalem to juz ... zdziwisz sie ... nawet w bielsku larw much (tlumacza sie, ze nie ma sezonu wedkarskiego) nie moglem dopasc ... mimo iz w sklepach trzymaja skorpiony, gekony, weze i pajaki

zna moze ktos sklep w bielsku gdzie na 100% dostane swierszcze? bo moze nie umiem szukac

Posłuchaj,wejdź na stronę Biofila,Gekona lub Curtusa.Mają świerszcze i inne owady w stałej ofercie.Wystarczy wejść i zamówić,a na drugi dzień po wpłaceniu pieniążków będą u ciebie.

Hmmm...
    Wiesz cio Stary?? - dajesz ciala :P
    Nie twierdzę,że najtaniej... nie twierdzę, że największe... ale świerszcze, mączniki, rewnojady to mam stale w asortymencie - pisz na curtus.terrarystyka@xl.wp.pl - wyślę Ci nawet jutro...
    qrde... Wiara - czy Wy się w końcu naumiecie, że zwierzak głodny/zwierzak słaby/zwierzak podatny na schorzenia... ??:/

Uprawnienia umieszczania postów