-
Szyszkowce
Witam.
Od soboty mam parke szyszek, pokarm podaje im co dwa dni ale jak sprawdzic czy one go zjadaja??? Czy tylko po odchodach??
Co zrobic aby sie troche osmielily, samiczka czasem wychodzi z norki i jest mniej plochliwa ale samiec bardzo, praktycznie caly czas siedzi w jaskini czasem tylo wychodzi sie zagrzac ale jak tylko zobaczy jakis ruch bardzo szybko ucieka.
Pozdrowiam KaczmarP
-
Re: Szyszkowce
witam witam! gratuluje szyszkowcow! ja niestety ich jeszcze nie mam <chlip> i cos czuje ze bede je miec dopiero po wakacjach, bo cale lato praktycznie nie ma mnie w domu no ale nic, do tego czasu rzadze im cacy terrarium pozdrawiam bardzo serdecznie, Twoje szyszki takze
-
Jak to "jak sprawdzić czy zjadają"??? Jest robal, potem nie ma robala - to znaczy że zjadły ))
A tak serio, to spróbuj na początek wkładać żarcie do miseczki, żeby mieć pewność że szyszki je znajdą.
-
Odpowie ktos jeszcze??
-
-
-
Spoko Coraz bardziej jestem przekonany że sobie je kupie
Skąd jesteś?
_-_-_-_-_-_-_-_-_
PoZdRaWiAm
MareQ
Eublepharis Macularius 1.0.0
-
-
z kleszczowa? haał najz, ja z gliwic kupuje szyszki po wakacjach, w biofilu (80 zeta sztuka z papierami Cites etc)
-
Witam
Double ale to nie ten Kleszczow kolo Gliwic , tylko hmmmm miedzy Czestochowa a Lodzia.
Pozdrawiam KaczmarP
Uprawnienia umieszczania postów