Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: pomoc przy szyszkowcu ! PILNE!!!!!!

pomoc przy szyszkowcu ! PILNE!!!!!!

moj szyszkowiec nic nie je . jak mu przykladam jedzenie do pyszczka to ona zasypia ! swierszcze lapia sie ogonu a ona sobie z tego nic nie robi ! Mączniaki laza po niej a on nie reaguje tylko spi . Ostatniego swierszcza zjadla w piatek . W terrarium nie chce biegac tylko by spala . Biega tylko w tedy jak ja z terrarium wyciagne ! CO ROBIC ?

Bizonek mały
    Guest

Re: pomoc przy szyszkowcu ! PILNE!!!!!!

najlepiej pójśc do weterynarza...(parazytologa)

moje tez sa takie spokojne i leniwe jak sa najedzone jesli ostatni raz zjadl w piatek to jeszce nie tak zle ja pamietam jak moja szyszka zwiala mi z teraoium i jej nie moglem znalezc az po 1 miesicu znalazlem pod komputreem tylko ze mi czasmi swierszce uciekaja i mogla jej jesc ale nie wiem

Moja szyszka ma takie zachowanie, conajmniej dziwne.
    Prawie przez cały miesiac, śpi, troche sie rusza, mało je.

A są takie dni nawet cały tydzień,ze dostaje jakiś sił witalnych, biega po terrarium jak oszalała,nie usiedzi w jednym miejscu, biega, skacze, łazi po ściankach, je dosyć obficie , nawet czasami widze jak pije wode z pojemniczka , a wiem ze szyszkowce nie pija wody z pojemników, moja sie nauczyła.Co mnie najbardziej dziwi, żę potrafi z pułki skoczyć wprost na ziemie, prawie udezajac w szybe, i idzie pod szybe i tak łazi szybko przy niej, śmiesznie to wygląda, nanosi piasku do prowadnic.

cześć@_@

Uprawnienia umieszczania postów