Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: noworodek

Re: noworodek

Moim zdaniem wystarczy jak bedziesz posypywal pokarm dla nich jakimis witaminami np.reptovitem i od czasu do czasu je naswietlal.

mam problema z nim... otoz malutki nie chce jesc nic.... ma male 3 swierszcze w terra w pojemniku i mimo iz wielkoscia sa odpowiednie to nie chce ich jesc a nie moge poki co dorwac wylegu siwerszcza (wysylka odpada-temperatury) aby byly jeszcze mniejsze.... mysle ze malutki mial jakis zapas jedzonka cos a'a woreczek zolciowy ktory wpierw musi zostac wchlonety ale mysle ze w ciagu 3 dni juz go zuzyl... jak sie myle to prosze o sprostowanie i o ewentualne porady.....

Młode Lacertidae jedzą po 5-7 dniach od wylęgu, a nawet później, więc z anolisami może być podobnie i pewnie też jeszcze żółtka nie zużył. Natomiast bardzo ważne jest niedopuszczenie do odwodnienia.

moj pierwszy nie jadl przez dwa tygodnie od urodzenia wiec nie panikuj.jak mu sie bedzie chcialo to zacznie wdupiac

no powiem ze mnie pocieszyliscie i to bardzo teraz jestem spokojniejszy.... ale on taki chudy jest...

Uprawnienia umieszczania postów