-
Re: noworodek
Moim zdaniem wystarczy jak bedziesz posypywal pokarm dla nich jakimis witaminami np.reptovitem i od czasu do czasu je naswietlal.
-
mam problema z nim... otoz malutki nie chce jesc nic.... ma male 3 swierszcze w terra w pojemniku i mimo iz wielkoscia sa odpowiednie to nie chce ich jesc a nie moge poki co dorwac wylegu siwerszcza (wysylka odpada-temperatury) aby byly jeszcze mniejsze.... mysle ze malutki mial jakis zapas jedzonka cos a'a woreczek zolciowy ktory wpierw musi zostac wchlonety ale mysle ze w ciagu 3 dni juz go zuzyl... jak sie myle to prosze o sprostowanie i o ewentualne porady.....
-
-
Młode Lacertidae jedzą po 5-7 dniach od wylęgu, a nawet później, więc z anolisami może być podobnie i pewnie też jeszcze żółtka nie zużył. Natomiast bardzo ważne jest niedopuszczenie do odwodnienia.
-
moj pierwszy nie jadl przez dwa tygodnie od urodzenia wiec nie panikuj.jak mu sie bedzie chcialo to zacznie wdupiac
-
no powiem ze mnie pocieszyliscie i to bardzo teraz jestem spokojniejszy.... ale on taki chudy jest...
Uprawnienia umieszczania postów