-
Anoliska Zielone
Powiedzcie mi dlaczego moja malutka samiczka anolisa zielonego przy temperaturze 28-30 stopni jest brązowa.Bo czytałem ze przy tej temperaturze powinna być zielona.Nich nikt ni pisze ze to moze nie jest anolis zielony tylko jakis inny, bo jak ją kupiłm to była zielona.Dzięki.
-
Re: Anoliska Zielone
A jak z wilgotnością? powinna byc ok 70%.Moze po prostu jeszcze sie nie zaaklimatyzowala.
-
ma duzą wilgotnosc bo często spryskuje a podłoz stale wilgotne.Może sie nie zaklimatyzowała bo mam ją od niedzieli.
-
Ja mam moje długo i warunki też mają optymalne i są zwykle brązowe, ale nie widze żebym im to w czymś szkodziło - są bardzo aktywne i zalecają się do siebie.
-
Witam
Moze masz brazaowe otoczenie?? Mialem ten sam problem, zmienilem otoczenie na zielone i teraz mój samczyk jest prawie caly czas zielony :]
Pozdrawiam
-
Terra ma zielone z dwoma małymi korzeniami ale przewaga zielonego.Ona często sobie zmienia kolorki. jakies zielone plamki.A ogólnie jest bardzo aktywna
-
masz tego anoliska z giełdy ??
jeśli tak to tylko pozazdrościć widziałem je tam i były ekstra a teraz żałuje że go nie kupiłem
pozdrawiam i życze powrotu do kolorów i powodzenia w hodowli
-
Tak to ten z giełdy, za 30zł.Malutka samiczka.Chyba sie powoli przyzwyczaja do nowego otoczenia bo śmiga sobie po terra jak ktoś chce to moge wrzucić fotke
-
też mam parke z tcyh po 30 i jeszcze drugą parke którą dostałem na 18 kupioną gdzieś w supermarkecie (za ok. 200zł). Teraz samce ustaliły hierchie i jeden jest mi już zbędny.... nie chce ktoś??
-
daj zdjęci bo one były ekstra
Uprawnienia umieszczania postów