Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Jaka jaszczurka??

Jaka jaszczurka??

Witam co polecalibyscie dla terrarysty ktory ma doswiadczenie z wezami i planuje sprawic sobie jaszczurke?? Osobiscie myslalem o jakims gekonie bo sa ladne i nie wielkie-mam w planie zawieszenie na scianie niewielkiego terra i wprowadzenie tam jakiegos ladnie prezentujacego sie mieszkanca Jezeli doswiadczenie zdobyte z wezami nie wystarczy to sprawie sobie kolejnego "beznogiego"
    Pozdrawiam

Re: Jaka jaszczurka??

gekon leśny, ToKe, Lepidodatylus Lugubris, Tajski domowy
    z Legwanikow Anolisa Karolińskiego, Z agam: Gagamka brodata lub żówia czewonolicego albo stepowego lub greckiego

Skoro masz odświadczenia z wężami to może padalec:P

Jakiej wielkości będzie terrarium?

kup sobie żółtopuzika bałkańskiego :P Nie ma pwoiedziane żem usisz wpierw mieć doświadczenie z czymś innym żeby mieć jaszczurki. Równie dobrze można od nich zaczynać - kwestia indywidualna. A jakie jaszczurki są dobre dla początkujących to zobacz do starych tematów bo te pytania powtarzaja się co pare dni.

Gekon lamparci, legwan zielony, polecam !

Jery a masz jakies gekony na sprzedaz?? Terra bedzie chyba narozne o rozmiarach 40x40 ale jesczze nie wiem jakie wysokie

Na sprzedaż nie mam.

polecil bym Toke-duzo frajdy z obserwacji nie ciezkie w hodowli- intrygujace a zarazem fascynujacy zwierzak
    lub lamparciego albo pictusa-tu wiecej nie powiem narazie sie do nich przymierzam
    poZdro

JeRy myśl myśl Legwan Zielony dla początkującego są one POPULARNE ale nie proste w hodowli

Uprawnienia umieszczania postów