Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Agama brodata

Agama brodata

Witam
    Na gieldzie legnickiej kupuje agamke brodata mala, chcialbym sie dowiedziec cene, kto bedzie sprzedawal na legnickiej gieldzie agamki, ile potrafia zjesc, i jak szybko rosna, dzieki

Re: Agama brodata

Witam !

Co do ceny i kto będzie je sprzedawał nie pomogę Ci, lecz napiszę ile rosną i jedzą moje agamki, które mam od miesiąca.

Większa agamka - Rudasek, dziennie zjada średnio 3-5 sporych świerszczyków ( powyżej 2 cm ) a rośnie :

06.10.04 - 14 cm
    16.10.04 - 15,5 cm
    29.10.04 - 17 cm

Mniejsza agamka - Siwek, zjada dziennie nieco mniej, jakieś 2-4 świerszcze o podobnej wielkości co poprzednia. Co do jej wzrostu :

06.10.04 - 11,5 cm
    16.10.04 - 12,5 cm
    29.10.04 - 13,5 cm

Pozdrawiam
    VAGANSEK

Agamki rosną bardzo szybko i są strasznie żarłoczne.Nawet nie powiem ile jedzą moje,bo już dawno przestałam liczyć pożeranych świerszczy i innych owadów
    Cen też ci nie podam,bo to zależy od hodowców.Ja moje szkraby sprzedaję po 100 zł(ale nie na giełdzie),nie wiem ,jak będą stały na giełdzie,ale średnio ceny agam zaczynają się od 120 wzwyż.
    Pozdrawiam

dzieki, a napiszcie mi cos o hodowli tych smoczkow

:/ jest opis! więc co mamy ci napisać!?:/

Gadzinka, ile Byś chciała za młodą Agamę Brodatą?? CZy posiada jakieś papiery itp. Odp. plz 3majcie się Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów