Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ile czasu anolis moze nie jesc ??

Mieszany widok

Silent_Dragon
    Guest

Ile czasu anolis moze nie jesc ??

Witam
    Przedwczoraj zakupilem anolisa karolinskiego. Dodam ze to samczyk. A mianowicie. Siedzi sobie caly czas w terra i nawet chyba juz sie odstresowal bo nie jest juz brazowy i caly czas sie wygrzewa :] , ale jest problem. Wrzucilem mu kilka swierszczy odpowiedniej wielkosci, ale on tylko sie na nie patrzy i wodzi zwrokiem, ale ani mysli go zlapac. Swierszcz przeszedl mu kolo nosa, a on tylko na niego patrzyl :[

Co mam zrobic aby zaczal jesc??

Pozdrawiam

Re: Ile czasu anolis moze nie jesc ??

moje anoliski kochały muchy jak nic nie chciał jeść to muszki zawsze z chęcią skosztowały więc może spróbuj z muchami?

Ciapek_anolis
    Guest

musisz urozmaicac mu diete. Nie można podawać tylko i wyłącznie świerszcy.Pomyśl o maczniakch(tylko nie za dużo bo są bardzo tłuste) , muchy, jak Ci sie uda to ćmySprawdź w czym poprostu twój jaszczur gustuje.

Ciapek_anolis
    Guest

a moge sie zapytać gdzie go kupiłeś? ja poszukiwałem i nie znalazłem

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    W kakadu. Przeciez to zwykly anolis zielony (karolinski) wiec mozna go dostac doslownie wszedzie!!!
    Moze jest w biofilu.
    Pozdrawiam

Ciapek_anolis
    Guest

własnie tez tak myślałem -wszezie. Byłem na początku wrześnie w swiętochłowicach na giełdzie i tam były tylko brązowe , a jako że tera miałem już gotowe to wziołem jaki był.. teraz konsruuje tera dla agamy brodatej(i automatycznie mam dosprzedania anoliska)

Uprawnienia umieszczania postów