Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: agama czy waran

Mieszany widok

paw3l
    Guest

agama czy waran

chce sobie kupić agemę brodatą lub warana stepowego. nie wiem co jest lepsze???

Re: agama czy waran

a wolisz małego jaszczura czy wielkiego jaszczura :] od siebie proponuje agame HmMmmm jeszcze niedawno pisalęś na foum ze chcesz węza no cóż ludzie są zmienni

To sa zupełnie rózne zwierzęta wiec jak, nie znając Twoich wymagań, mamy Ci cos polecić?? Po pytniu można się domyślic że jesteś raczej początkujący, wieć lepsza będzie agama, ale nie wiem czego Ty oczekujesz.

Jak by nie bylo to koles ma 14 lat i chce chodowac warana!!! Za rok pewnie mu sie znudzi i bedzie sie zastanawial jak sie go najszybciej pozbyc. Kup sobie zdalnie sterowany samochodzik a nie zwiezakiem bedziesz sie bawic!!!

iron_spider
    Guest

ej sory ja mam 15 lat mam warana i ma sie bardzo dobrze jeszcze gekony i wczesniej mialem pajaki wiec odczep sie od ludzi ktorzy maja 14-15 lat!!

Raffee yhyhyhy masz 19 lat i co widac ze jush sie uwazasz za całkiem dorosłego i dojrzałego.... chyba mania wyższości...

jeżeli już to kup sobie agamke... mniejsza rośnie, a z opisów można wywnioskować że świetnie się oswaja i wogóle jest bardzo ciekawa w chodowli... no a waran... mało że wielki rośnie to jeszcze trudny w osfojeniu... podobno... dokładnie nic Ci nie poradze bo sam nie mam ani tego ani tego zwierzaka... takwięc przeczytaj jak najwięcej znajdziesz opisów o tych gatunkach i sam dokonaj wyboru... no mając jeszcze domowników na uwadze...
    pozdro

Po pierwsze to nie potraficz dobrze czytac bo nic nie wspominalem o tym ze czuje sie dorosly, i nie jest to zadna mania wyzszosci. A co do iron spider to sam napisales ze miales wczesniej pajaki i gekony a mi chodzilo o to ze koles jest poczatkujacy i zaczynanie przygody od warana stepowego nie jest najlepszym pomyslem i dla tego napisalem o tym samochodziku zeby sie zastanowil nad tym czy ma to byc na sam poczatkek waran.

Raffee spoko tylko gdzie ty to wyczytaleś że on jest początkujący ??:]

iron_spider
    Guest

ja dalej mam gekony:P a co fakt to fakt zaczynalem od pajakow ale pierwsza jaszczurka byl wlasnie waran stepowy

Uprawnienia umieszczania postów