Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: czemu nie chca jesc?

czemu nie chca jesc?

czemu moje anolisy nie chca jesc? moze byc tak ze nie smakuja im swierszcze srodziemnomorskie? te czarne? czy co jest grane? moja parka miala lekkie przezycia gdyz samiec ciagle molestowal samice wiec go wywalilem i od ponad tygodnia nie widzialem aby ktores z nich cokolwiek jadlo tylko pija z lisci... co moze byc tego powodem? kupilem biale robaki postawilem w cieplym miejscu teraz zrobily sie takie ciemne i sie nie ruszaja kiedy beda z nich muchy? bo moze muchy beda jedli... pomozcie co robic bo sie martwie... samiec nie wyglada jeszcze zle ale samica sie ciagle chowa z obawy przed nim i ona jest chudsza od niego... czekam kiedy beda dostepne anoliski to dokupie druga samiczke... pozdro

Re: czemu nie chca jesc?

Jakies 7-14 dni i bedą muchy :]

masakra nie wiem czy wytrzymaja do tego czasu....

stary mi nie jadly przez trzy miesiace

przez 3 miechy? no co Ty nie zyly by raczej.... czy rzeczywiscie moga tyle wytzrymac? nie wiem nie znam sie... no ale sie martwie.... poza tym jeszcze samiec ciagle molestuje samice czekam az u curtusa bedzie mozna samice kupic... kurde a mialy byc takie proste w hodowli

wiem że owocówki są malutkie i dużo wartości odżywczych nie dadzą, ale spróbuj nimi. Może czegos mniejszego sie chwyci.
    pozdrawiam

nie owocowki za male..... cos tam lata malutkiego w terra ale nie zwracaja uwagi....

Ciapek_anolis
    Guest

a masz może uv w terra?bo jesli nie to może być przyczyną że nie jedzą, może zachorowały no coś..?

Uprawnienia umieszczania postów