-
Re: Jaka jaszczurka dla poczatkujacych???
Kup se najlepiej gekona lamparci jest banalny w hodowli mój kolega ma i mówi ze jeszcze pare lat świetnie sie ma kup se
-
Zdecydowanie gekon lamparci, jak napisal Dj jest poprustu idealnom jaszczurka dla poczatkujacych i latwo dostepny w sprzedazy w wielu odmianach barwnych za nie wielki pieniadze
-
nie wielkie tzn. ? tez sie zastanawiam nad nim...
pozdro
-
Polecam agame brodatą ........... są słodkie
-
Nie no legwan bedzie idealny... :| Coraz ciekawsze teorie można tu przeczytać.
Myśle że dla początkującego gekon lamparci jest ok. Może tez być pareodura pictus, celeonyx elegans, mitratus, gecko gecko (chociaż potrafi boleśnie ugryź, cordylus tropidosternum jonesi... ew. pogona vitticeps lub Crotaphytus collaris
-
za 80-100 zeta bez problemu mozna dostac mlodego lamparta a doroslego za ok. 150-170 jednak kazdy chyba woli patrzec jak jego zwierz dorasta w jego terra
-
Sam chodujesz tylko lamparta a innym polecasz do chodowli anolisy, iguany i agamy. Toke tez ne jest najlepszy dla poczatkujacych
-
Najlepiej kup se gekona lamparci Są piekne i łatwe w hodowli.Szczerze je zalecam a do mnie masz zaufanie chyba w końcu to ja Dj
Prześle ci zdjęcie kamela bardzo podobnego do tego na zdjęciu (to nie jest wirus)
-
witam!!!
a może warto zapytac co Maga18 rozumie przez łatwą hodowle
co wy na to!!!!
Uprawnienia umieszczania postów