Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Lepidodactylus lugubris

Re: Lepidodactylus lugubris

No więc mam do sprzedana 2 sztuki, 25 zł za sztuke. Odbiór tylko we Wrocławiu.
    Kontakt: nestor11@o2.pl
    Jescze o gekonach.
    Branie na ręce: młode bez problemu, same podchodzą, zwłszcza jak na palcu jest gerberek; starsze są bardziej płochliwe, ale jak na gekony tej wielkości są bardzo podatne na "oswajanie" oczywiście w gadzich granicach
    Fajne jest to, że nie są typowo nocne i w dzień tez wykazują aktywność, zwłaszcza jak jest ich kilka.
    W terrarium mam ściane z Atlasu z pigmentem i powklejanymi kamieniami, rośliny i gałązke
    zdjęcie terra w załączniku

jakim zlaczniku? hmm zadnego nie widze...

napisalem CI maila odp jak bedziesz...

fakt załącznika nie ma ale byłem dzisiaj u nestora i kupiłem te 2 sztuki geków. terra bardzo ladnie urządzone (ciekawe pomysły ), byłem miło zaskoczony ,samiczki są ładne mam nadzieje ze i u mnie też ładnie wyrosna ale chyba kupie sobie jeszcze ze 2 .Ps.Te gekony to naprawde dobry gatunek jak na początek dla kogoś kto chce mieć jakąs małą gadzinke.

dzieki dominik ze sprzatnales mi geki sprzed nosa.. ale oki i tak nie mam jeszcze terra wiec looz... poczkeam na nasteopny wyleg.. pozdro

ej sądze z tego co widziałem ze najdaLEj za miesiąc bedą nowe a mozliwe ze nawet za 2 tygodnie a jeśli chodzi o terra to na razie wystarczy pudełko po lodach i trochę ręcznika papierowego

hej dominik masz gg? odezwij sie moje to 5423656 tylko szybko bo zaraz siedem na tvn.. hehe

mam pytanie czy jeśli te gekony rozmnożą się poprzez partenogeneze (bez pluciowo) to czy rodzą się tylko samice??

mialem niedawno dwa i uciekly mi

jak Ci uciekly? w czym je trzymales? fajen byly?

uciekly mi przez szpare miedzy szybami w terra .fajne byly ,proste w hodowli "szczekaly" w nocy ale pitły i juz ich nie mam

Uprawnienia umieszczania postów