-
Re: zwierzęta niebezpieczne - rozporządzenie
mysle ze jesli zacac zbierac jakies podpisy w sprawie sprzeciwu to sietochlowice to dobry moment rzeby zacac. bedzie tam przeciez sporo ludzi
-
mam nadzieje, ze ktoś sie tym zajmnie. Ja sie na prawie nie znam, ale jak mi dacie papierek do podpisania to podpisze, sadze, ze masa terrarystów podpisze. W tym kraju juz sie niedłudo nie da życ: zeby założyc email bedzie trzeba biec do urzedu z dowodem, hodować 50cm pytony siatkowane, konia nie bedzie można wyprowadzic na dwór, bo wiatr wieje. Paranoja.
-
ja też mam nadzieje że ktoś się tym zajmnie bo to przesada czeba PROTESTOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRAJK!!!!!!!!!!
-
wszyscy będziecie mówić że się pod petycją podpiszecie a będzie jeden h... z tego bo nikt jej nie napisze tylko wszyscy będą mocni do jej podpisywania
-
MataManX, widze w tobie pesymizm. Nie każdy jest w stanie napisac petycje, wierze jednak, że są tutaj osoby, które są w stanie to zrobic
-
No mnie tez to rozdrażniło ;-/ Ehh ta Unia... ;-/
Musimy cos razem wymyślec... petycja... nie jest zły pomysł. No ale tak jak juz powiedział coolary w odpowiedzi na post Grocha... poprostu nie wiem czy znajdzie się wystarczająca ilość ludzi... :/ I tak rząd nas wyroluje. Dlatego trzeba wymyślec jakis plan awaryjny - plan B ;-)
PS: A moze zrobmy terrarystyczny strajk i zablokujemy sejm? :P hehe
Uprawnienia umieszczania postów