-
Re: Nowicjusz
no to świetlówka zabiera 50zł pewrarat wapniowy 20zł
Jakiś gekonik, tropodurus hispidus, Anolis, Szyszkowiec
-
A jaki preparat bys mi polecil korsakow??Ja jestem zielony w tych sprawach a bym sobie to zamowil jak bym znal nazwe
-
ilu terrarystów tyle przepisów
Sera Reptimineral R? chyba R teki z czerwonymi napisami ;-)
-
Jeszcze jedno pytanieCzytalem ze kameleonom podaje sie owoce i ze one je jedza tak samo mysie noworodki i larwy.Rozumiem ze jedza owady bo one sie ruszaja ale larwy i noworodki sa ociazale wiec jak kameleon je widzi i lapie??Tak samo z owocami podaje je sie na rece przed glowa gada??Przeciez ludzie mowia ze nie nalezy ich stresowac a taki owoc wedrujacy nad glowa to stres.Prosze napiszcie mi jak to jest
-
Co ty czytales?
Ja od 1,5 miesiaca mysle nad kameleonem, mam terra swietne dla niego, a chyba kupie toke (ktore w tym terra tez powinno sie niezle czuc). Czemu? Bo nie chce, zeby mi zwierze padlo. Zdobede doswiadczenie z jaszczurami na latwiejszym toke ( nie proponujcie lamparta->takie to male, ze stach ) i za 2/3 LATA kupie kamki.
-
Pezekonaliscie mnie koledzy i nie wezme kameleona Chyba kupie sobie kolejnego weza lub jakas inna jaszczurke.Pozdrawiam i dzieki za wasze posty(uratowaliscie zycie kameleona)....
Uprawnienia umieszczania postów