Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: lepsze terra dla brodatej

Mieszany widok

lepsze terra dla brodatej

Czesc. Mam takie pytanie czy lepiej od razu hodowac dwie mlode agamki brodate w duzym terrarium(np. 120x50x60cm) czy lepiej najpierw w malym(np.80x40x40) a potem w duzym.

Re: lepsze terra dla brodatej

lepiej w "małym" (heh to jest wzorowy milosnik terrarystyki! niektoryz by to terrarium 80x40x40 za Wielgachne i by probowali w takim trzymac dwie dorosłe agamki)
    w małym terrarium agamki maja ułatwione polowanie, i szybkie swierszcz nie maja tak wielkich szans ucieczki i schowania sie

Marcin Kranc (Shazzy)
    Guest

hehe masz dokaldnie takei terrairum wymiarami jak ja stare swoje heeh wlasnie zamieniam je na paludarium konkretnie wieksze aswoaj droga zrob odraz uduze one nie sa takei male i gapowate zeby nie zlapac a na wiekszym terenie wynagrodza ci ladna sylwetka i kondycja

Poza tym, mozesz od razu zrobic duze i do czasu az podrosana czesc terra wylaczyc z uzytku odgradzajac czyms.

Ja bym ci radził trzymać dwie młode agamki w terra 60X35X30.Akurat mam takie do sprzedania,a 2 agamki 10 -centymetrowe będą się tam dobrze czuły.

hehehe, chyba sobie jaja robisz. Jak chcesz sprzedać terra to jest forum 'sprzedam' a nie takie tandetne reklamowanie sie. A w dodatku każdy Ci powie że takie terra jest za małe nawet dla jednej agamki.

Po pierwsze:
    Jak takie terra może być za małe dla agamy, która ma 4 cm ciała?
    Po drugie:
    iguana_12 to kumpel z mojej klasy,mieszkamy 100 m od siebie,a terrarium zareklamowałem żartobliwie.

Uprawnienia umieszczania postów