-
legwan obrożny
powinienem dac : piasek czy torf ??
okrągłe kamienie czy płaskie ??
jakies rośliny czy bez rośliny
gałąź czy bez gałęzi
co polecacie ?? ja mam juz plan w myślacg, ale chciałbym poznać wasz
-
-
Re: legwan obrożny
pozatym wpisz nazwę łacińską bo jako obrożny sprzedaje się zarówno collarisy jak i hispidusy
-
czytałem te opisy, ale chciałbym się dowiedzieć o nim czegoś od fachowców :P
-
1. Drobny piasek
2. kamienie plaskie czy okrgle to bez róznicy, moga byc takie i takie
3. rosliny pustynne moga byc
4. moze byc galaz, ale lepszy byl by jakis fajny korzen
-
piasek to moim zdaniem kiepski pomysł, ale N_H daj nam łacińską nazwe jaszczurki która chcesz sobie sprawić! bo my dalej nie iwemy o jaką ci chodzi
-
-
uuuuuu....
Powodzenia ci życzę, będzie ci potrzebne, z dwuletnim doświadczeniem w czynnej terrarystyce ja się nie podjąłem collarisa, którego zakup też rozważałem...
do bardzo delikatna jaszczurka, cieżko przechodzi transport a nie wydaje mi się żeby ktoś miał ich "zapas" w kraju, więc jak zamówisz to będą sprowadzać, wieć licz sie z tym że dostaniesz zwierze 28 dni po transporcie...
od kogo chcesz kupić tą jaszczurkę? z ciekawosci pytam
-
-
Noelko, ona są super i ja o tym wiem, tylko że jeśli je chcieć kupić to trzeba zamówić, i zostaną one dopiero sprowadzone (nie wiem czy ktoś ma je "na stanie") a kupowanie tej jaszczurki po kwarantannie jest moim zdaniem bardzo ryzykowne, zwłaszcza dla początkującego terrarysty, znam opinie o tych jaszczurkach kilku osób które o handlu egzoatami wiedzą dużo, zgodnie twierdzą że to kłopotliwe jaszczury, największym problemem będzie na Hybridy zdobycie silnych, zdrowych zwierzaków, dlatego też spytałem od kogo ma zamiar je kupić...
Uprawnienia umieszczania postów