Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: moloch straszliwy

Re: moloch straszliwy

Mrówek nie da się zastąpić wylęgiem świerszczy.
    Tu nie chodzi o rozmiar pokarmu a o jego "skład chemiczny"
    W naturze molochy mają dostęp tak na prawdę do różnych insektów a mimo wszystko ich dieta składa sie głównie z mrówek.
    Zwierzątko to zdecydowanie nie nadaje się do domowej hodowlii.

ale rzeczywiście ładne to zwierzątko. widział je ktoś na żywca?? cena pewnie tesh kosmiczna :P

super zwierzątko :-) ale pewnie jeszcze wybredne i je tylko konkretny gatunek mrówek :-(.

na zywca to wątpie, ęby ktoś je widział, ja tylko w TV. widziałem, jak lapie mrówki. hehe (-:
    jak ktoś chce, to je kupi - ale nie wiem, jak to się w hodowli spisuje. na pewno zacząć trzeba od hodwli mrówek - jeśli będziemy mieli ich tyle, żeby mozna było sobie pozwolić an "ubytek" 2000 mrówek dziennie i zachowanie populacji, to wtedy mozna pomysleć o kupnie jaszcuzrki mrowkożernej. ciężka sprawa

Raz, że bardzo trudne w hodowli a dwa, że dość rzadkie.

Grochu sie postarał Dzięki za fotki. Zwierzak naprawde bardzo ciekawy, podoba mi sie I wielkość odpowiednia (nie trzeba by zbyt dużego terra ale 2000mrówek/dzień to faktycznie ciężki temat.

e tam postarał: 5 minut.
    http://images.google.pl <- bardzo przydatne!

Wontpię, żeby ktoś widział na żywo bo to w australi, i to też trzeba by wjechać pewnie w środek sawanny. A jeśli chodzi o cenę to pewnie w cąłej polsce nikt tego nie ma. Ej ale jak ktoś mieszka na wsi, i ma mrowisko w małej odległości od domu, to czemu nie. Gorzej w zimie.

Ja widziałem w Polsce ale gdzie to nie powiem .............

JA TAK SAMO WIDZIAŁEM JĄ NA ŻYWCA DOKŁADNIE 5 LAT TEMU JAK BYŁEM NA WAKACJACH WE WŁOSZECH I BYŁA W TYM CZASIE WYSTAWA TERRARYSTYCZNA I BYŁO OWIELE WIĘCEJ CIEKAWSZYCH GATUNKÓW A MOGE PRZYZNAC ŻE NA ŻYWO WYGLĄDA OWIELE LEPIEJ JAK NA ZDJĘCIU

Uprawnienia umieszczania postów