Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: legwan+waran

b.s
    Guest

legwan+waran

mam pytanko mam młodego warana i planuje se kupic iguane czy na poczatek moge trzymac je razem(przez kilka miesiecy) waran jest jeszcze młody ma 40 cm(z ogonem) i jets oswojony
    >terro jest dosc duze ,ale moge je jescze rozbudowac na wysokosc , w terro panuje dos dobre warunki jak na iguane dałbym tylko wiecej kozeni itp. czy ktos juz prubował takich mieszanek i jakie były tego s

Re: legwan+waran

daruj sobie taką mieszankę, albo dwa oddzielnie terraria albo nie kupuj legwana.

xol
    Guest

Nigdy w życiu
    Poza tym jakoś nie wyobrażam sobie terra dla warana, w którym panowałyby "dobre warunki jak na iguanę". To całkiem inne biotopy!

pewnie że można, po prostu waran będzie miał najdroższy posiłek w życiu

głupi pomysł, bardzo głupi

MinuS
    Guest

hehe KORSAKOW dobre :]

nigdy w zyciu. zopełnie inne biotopy. a 40 cm waran raczej nie zje legwana.. no chyba, że świezo wyklutego :P

MinuS
    Guest

ale może go atakować

b.s
    Guest

wiem ale juz słyszalem o hodowli 2 roznych gadtnkow drapiezy z roslinozerca i wszystko jest oki .
    >a waran w sklepie był z agama błotna i nic jeje nierobilł wrecz przeciwnie wygladało jakby siezaprzyjaznili i to mnie trochee zmyliło a po sprzedaniu agamy waran niejadł prze kilka dni

jestem pewny że to się skończy śmiercią lega, kiedysprzez kilka dni obserwowałem w sklepie w katowicach przy ulicy mariackiej (pozdrowienia dla własciciela) jak w jednym terra współżyja małe legwanki i podobych rozmiarów bazyliszek pręgowany, legi były porazione, z brakiami końcówek ogonów itp... w waranie też będzie sie odzywał instynkt łowcy, i wkońcu zamęczy legwanka

Uprawnienia umieszczania postów