-
Re: jak z tymi zwinkami?
jestem poważny (-: stawiam propozycje :P sam nie zajmuje się bynajmniej odłapywaniem jaszczurek z naatury bo uważam to za głupotę... no ale jeśli KTOŚ MUSI...
... chłopie weź lepiej przeczytaj co napisałeś - może coś do Ciebie dotrze -
nikt nie musi łamać prawa - o udzielaniu kretyńkich rad czy propozycji wspominać nie będę :/
-
czemu czasami odnosze wrażenie, że trafiłem do szkoły specjalnej?
napisałem, jak to praktycznie wyglada - jeśli odlapiesz, to i tak nikt Ci nic nie zrobi, ale jest to nielegalne, choć nie sprawdzane.
teraz proszę mi wskazać tutaj coś niepoważnego, bądź coś, co nadaje się do pokazania siostrze, cwaniaki.
-
a co do dawania kretyńskich propozycji
"jak ktoś musi" to była taka troche ironia... jezo no jak w szkole specjalnej... hueh
-
widze, że znowu poznikały posty - chyba się powinnam przyzwyczaić
"czemu czasami odnosze wrażenie, że trafiłem do szkoły specjalnej?"
***no ja też szczególnie jak czytam Twoje posty - słyszałeś moze o odpowiedzialności za to co się pisze - jak to ktoś przeczyta to jeszcze skorzysta z tej Twojej "propozycji" - a zresztą - moze to zrozumiesz jak trochę podrośniesz (już nie wspominam o Twoim hobby - poprostu poziom rewelka :/ - w sumie wszystko jasne)
"napisałem, jak to praktycznie wyglada - jeśli odlapiesz, to i tak nikt Ci nic nie zrobi, ale jest to nielegalne, choć nie sprawdzane.
teraz proszę mi wskazać tutaj coś niepoważnego, bądź coś, co nadaje się do pokazania siostrze, cwaniaki."
***nc
-
Witam,
widzę Grochu, że wszystkich wyzywasz od cwaniaków i wyśmiewasz się. Chyba sam nie rozumiesz idei takiego forum. Nie ważne na jakiej stronie. Mamy się tu wspierać i nakierowywać młodych terrarystów. A nie dawać im rady tego typu.
-
Ta jaszczurka na terrarystyce to nasz (moj i Armala) Zwinek. Przyjechal do nas okolo 2 lata temu ze sklepu "Gekon" jako jaszczurka perlowa. Oczywiscie zostal u nas. Co niby mielismy zrobic, jechac wypuscic go w srodowisku naturalnym???
Nazwa gatunkowa Zwinka to Lacerta agilis brevicaudata, ta jaszczurka nie wystepuje w Polsce. Oczywiscie nie tlumaczy to nas. Nie mozna wylapywac zwierzat chronionych. Nie wylapuje zwinek, podobnie jak nie lapie zab dla moich ptasznikow.
Chester, najpierw pomysl i dowiedz sie kilku rzeczy, zanim cos napiszesz. Np. nazwy gatunkowej zwierzecia, ktore przedstawiasz na fotkach.
-
oj tak dobrze!
hobby w profilu jest w formie żartu, wiedać niektórzy dawno zapomnieli, co to śmiech, nop przykro mi.
odłapywania zwinek bynajmniej nie popieram, ale powiedziałem po prostu wprost: jak odłapiesz, to i tak nikt nie ejst w stanie ci nic zrobić - nikt tego nei sprawdza.
bynajmniej nikogo do tego nei zachęcam...
-
"hobby w profilu jest w formie żartu, wiedać niektórzy dawno zapomnieli, co to śmiech, nop przykro mi"
No faktycznie z takimi żartami to tylko do maratonu usmiechu...
-
e nie, maraton uśmiechu to prymitywizm jest - same oklepane dowcipy.
zaglądnij raczej-> www.kurde.pl
tam jakoś się na mó dowcip nei skarżą
-
"podziwiam takich ludzi jak grochu choć rozumu ani trochu" sorki ale przeczytałem kilka twoich wypowiedzi na forum i widze że jesteś strasznie pewny i zarozumiały a czasami dajesz faktycznie idjotyczne rady.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów