Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: jak z tymi zwinkami?

Re: jak z tymi zwinkami?

jestem poważny (-: stawiam propozycje :P sam nie zajmuje się bynajmniej odłapywaniem jaszczurek z naatury bo uważam to za głupotę... no ale jeśli KTOŚ MUSI...

... chłopie weź lepiej przeczytaj co napisałeś - może coś do Ciebie dotrze -

nikt nie musi łamać prawa - o udzielaniu kretyńkich rad czy propozycji wspominać nie będę :/

czemu czasami odnosze wrażenie, że trafiłem do szkoły specjalnej?
    napisałem, jak to praktycznie wyglada - jeśli odlapiesz, to i tak nikt Ci nic nie zrobi, ale jest to nielegalne, choć nie sprawdzane.
    teraz proszę mi wskazać tutaj coś niepoważnego, bądź coś, co nadaje się do pokazania siostrze, cwaniaki.

a co do dawania kretyńskich propozycji
    "jak ktoś musi" to była taka troche ironia... jezo no jak w szkole specjalnej... hueh

widze, że znowu poznikały posty - chyba się powinnam przyzwyczaić

"czemu czasami odnosze wrażenie, że trafiłem do szkoły specjalnej?"

***no ja też szczególnie jak czytam Twoje posty - słyszałeś moze o odpowiedzialności za to co się pisze - jak to ktoś przeczyta to jeszcze skorzysta z tej Twojej "propozycji" - a zresztą - moze to zrozumiesz jak trochę podrośniesz (już nie wspominam o Twoim hobby - poprostu poziom rewelka :/ - w sumie wszystko jasne)

"napisałem, jak to praktycznie wyglada - jeśli odlapiesz, to i tak nikt Ci nic nie zrobi, ale jest to nielegalne, choć nie sprawdzane.
    teraz proszę mi wskazać tutaj coś niepoważnego, bądź coś, co nadaje się do pokazania siostrze, cwaniaki."

***nc

Witam,

widzę Grochu, że wszystkich wyzywasz od cwaniaków i wyśmiewasz się. Chyba sam nie rozumiesz idei takiego forum. Nie ważne na jakiej stronie. Mamy się tu wspierać i nakierowywać młodych terrarystów. A nie dawać im rady tego typu.

Ta jaszczurka na terrarystyce to nasz (moj i Armala) Zwinek. Przyjechal do nas okolo 2 lata temu ze sklepu "Gekon" jako jaszczurka perlowa. Oczywiscie zostal u nas. Co niby mielismy zrobic, jechac wypuscic go w srodowisku naturalnym???

Nazwa gatunkowa Zwinka to Lacerta agilis brevicaudata, ta jaszczurka nie wystepuje w Polsce. Oczywiscie nie tlumaczy to nas. Nie mozna wylapywac zwierzat chronionych. Nie wylapuje zwinek, podobnie jak nie lapie zab dla moich ptasznikow.

Chester, najpierw pomysl i dowiedz sie kilku rzeczy, zanim cos napiszesz. Np. nazwy gatunkowej zwierzecia, ktore przedstawiasz na fotkach.

oj tak dobrze!
    hobby w profilu jest w formie żartu, wiedać niektórzy dawno zapomnieli, co to śmiech, nop przykro mi.
    odłapywania zwinek bynajmniej nie popieram, ale powiedziałem po prostu wprost: jak odłapiesz, to i tak nikt nie ejst w stanie ci nic zrobić - nikt tego nei sprawdza.
    bynajmniej nikogo do tego nei zachęcam...

"hobby w profilu jest w formie żartu, wiedać niektórzy dawno zapomnieli, co to śmiech, nop przykro mi"

No faktycznie z takimi żartami to tylko do maratonu usmiechu...

e nie, maraton uśmiechu to prymitywizm jest - same oklepane dowcipy.
    zaglądnij raczej-> www.kurde.pl
    tam jakoś się na mó dowcip nei skarżą

"podziwiam takich ludzi jak grochu choć rozumu ani trochu" sorki ale przeczytałem kilka twoich wypowiedzi na forum i widze że jesteś strasznie pewny i zarozumiały a czasami dajesz faktycznie idjotyczne rady.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów