-
jak z tymi zwinkami?
przegladalem forum i mam pytanie- czy ich napewno w ajkis sposob niemozna hodowac? np kuic sprowadzene z innego karju czy cos? na terrarystyka.com.pl jest nawet foto widac ze z terarium a nie "na wolnosci"
-
Re: jak z tymi zwinkami?
zwinki w polsce sa pod ochrona !
-
a musi być akurat zwinka ?? mało jest innych jaszczurek, choćby piaskarka jest podobna to zwinki jak tak bardzo chcesz je hodować
-
-
Chester, nie posądzam Cie o nic, ale na moje oko to wygląda tak, jakby Ci faktycznie było żal pare złotych na jascurke... Mam jednak nadzieje że sie mylę.
Jakby nie było, pamiętaj że zwinki to gatunek w polsce chroniony.
-
gady w polsce sa pod ochrona (ale to pewnie wiecie)
-
No penie ze trudne moze gdyby udalo sie rozmnozyc to mlode by byly latwiejsze poniewaz nie znaly by smaku wolnosci
APELUJE NIE LAPAC ZWINEK
-
Grochu czy Ty jesteś poważny?!!!!
Nie wolno łapać zwinek!!!!!
Jeśli komuś niesamowicie zależy na zwinkach może sprowadzić sobie nie występujący w Polsce podgatunek ale łapać Poskich ZWINIEK NIE WOLNO
kurcze miłośnicy przyrody sie znaleźli nie potrafiący uszanować praw powstałych właśnie dla zachowania poskiej flory i fauny ;/
-
jestem poważny (-: stawiam propozycje :P sam nie zajmuje się bynajmniej odłapywaniem jaszczurek z naatury bo uważam to za głupotę... no ale jeśli KTOŚ MUSI...
-
grochu, idz pomęcz gruche, a nie udzielaj takich rad...
Uprawnienia umieszczania postów