Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: wypróżnianie się anolisa zielonego

wypróżnianie się anolisa zielonego

Witam!
    mam go od tygodnia i nie zauważyłem w terrarium żadnych kupek ani nic podobnego, co ile naolisy robią kupki?? poza tym od czasu jak go przyniosłem ze sklepu zrobił sie brązowy i nie chce zmienić koloru na zielony a w sklepie był taki ładny. tepmeratura w terrarium wynosi ok 24 stopnie a wilgotność wacha się miezy 50 a 70- jak spryskam to jest ok 60-70 ale dosyć szybko spada i musze pryskać co 2 godziny bo inaczej jest 5o%

MinuS
    Guest

Re: wypróżnianie się anolisa zielonego

nie martw się z moimi też tak jest był nawet post już o tym muszą się przyzwyczaić do nowego terra zresztą nie wiem jak twoje moje wnocy sa zielone jak im zgaszę światło is pada temp i robią się zielone jak biorę je na ręce a co do opróżniania to dajesz mu coś jeść bo jak nie to sięnie będize wypróżniał :P a jak dajesz is ięnie wypróżnia to może mieć zatkane drogi pokarmowe

woda okolo 30+masaż na ogół rozwązuje sprawe

A jak sie martwisz wilgotnoącią to jakiś wiekszy basenik z wodą pod promiennikiem powinien trochę ją zwiększyć. Możesz też pod taki basenik włożyć kabel grzewczy co również bardzo dobrze się sprawdza a nawet lepiej niż to pierwsze rozw.
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów