Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Kameleony

Kameleony

Latwo dostepny jest w Polsce Kameleon JEmenski. A jak to wyglada z pozostalymi? Np. Pospolity (Europejski..)?

Re: Kameleony

Z tego co widzę w sklepach zoo (przeważnie w tych w supermarketach) są jemeńskie - innych nie widziałam jeszcze. Jedno jest pewne - ogromna rozpiętość cenowa!!
    Zastanawia mnie jedna rzecz - czy większy kameleon powinien być sprzedawany za wyższą cenę?? - przecież to jest automatycznie kameleon starszy i będzie już krócej żył u kogoś kto go kupi, nie??? A może nie mam racji - kto wie?

MataManX
    Guest

ale aby utrzymać i wychować duże zwierze trzeba więcej wydatków ponieść których zwrot musi być w cenie zwierzęcia

AAA!! Nie rozpatrywałam tek kwestii obiektywnie - tylko z punktu widzenia kupującego, ale masz rację - znowu są dwie strony medalu )))

POWTARZAM PYTANIE!

No dobra. Co do cen, to Jemenski (podobny wiek) byl raz za 400zt, raz za 300zt a raz za 200zt. SIE PYTAM O INNE GATUNKI...... BYWAJA? GDZIE? Moze prywatni hodowcy.... sie odezwa

Szukam Kontaktow !

SZUKAM KONTAKTU Z HODOWCA (SPRZEDAWCA) KAMELEONOW!!! (Badz Kameleona)
    gg:2460143

Dlaczego chcesz inny gatunek niż jemeńskiego?
    Pozdrawiam,hatiras

majdan jest kameleon karlowaty w szreku na grochowie moze jego bys chcial wyglada calkiem smiesznie

A czemu nie?

Uprawnienia umieszczania postów