-
Kameleony
Latwo dostepny jest w Polsce Kameleon JEmenski. A jak to wyglada z pozostalymi? Np. Pospolity (Europejski..)?
-
Re: Kameleony
Z tego co widzę w sklepach zoo (przeważnie w tych w supermarketach) są jemeńskie - innych nie widziałam jeszcze. Jedno jest pewne - ogromna rozpiętość cenowa!!
Zastanawia mnie jedna rzecz - czy większy kameleon powinien być sprzedawany za wyższą cenę?? - przecież to jest automatycznie kameleon starszy i będzie już krócej żył u kogoś kto go kupi, nie??? A może nie mam racji - kto wie?
-
ale aby utrzymać i wychować duże zwierze trzeba więcej wydatków ponieść których zwrot musi być w cenie zwierzęcia
-
AAA!! Nie rozpatrywałam tek kwestii obiektywnie - tylko z punktu widzenia kupującego, ale masz rację - znowu są dwie strony medalu )))
-
POWTARZAM PYTANIE!
No dobra. Co do cen, to Jemenski (podobny wiek) byl raz za 400zt, raz za 300zt a raz za 200zt. SIE PYTAM O INNE GATUNKI...... BYWAJA? GDZIE? Moze prywatni hodowcy.... sie odezwa
-
Szukam Kontaktow !
SZUKAM KONTAKTU Z HODOWCA (SPRZEDAWCA) KAMELEONOW!!! (Badz Kameleona)
gg:2460143
-
Dlaczego chcesz inny gatunek niż jemeńskiego?
Pozdrawiam,hatiras
-
majdan jest kameleon karlowaty w szreku na grochowie moze jego bys chcial wyglada calkiem smiesznie
-
-
A czemu nie?
Uprawnienia umieszczania postów