-
100x50x50
co moge umiescic w takim terra ...zeby mozna bylo wziasc na rece i troche pozylo
-
Re: 100x50x50
w takim terra mozesz umiescic agame brodata koszt kolo 200zl za agame
-
a na dwie jakie wymiary trzeba miec
-
no dla jednej agamki moglo by byc ze 120x50x50 a dla parki 150x50x50 jest idealne
-
witam
w tym kraju chyba nie zabraniają myśleć samodzielnie - masz opisy, popatrz na wielkości zwierząt, i coś wybierz, głównie kierując się zapewnieniem jak najlepszych warunków. Pozatym podobnych pytań było juiż bardzo wiele [przeczytaj regulamin - cyz ja naprawdę każdemu z osobna muszę to pisać?]
-
no i to branie na rece to nie jest najlepszy pomysl ! lepiej nie robic tego za czesto, pewnie ze czasami mozna wyjac jak zwierze wyraznie sie nie sprzeciwia ale staram sie to robic zadko- takie jest moje zdanie
-
Uwazam, ze powinienes miec juz komplet gotowych szablonow postow Trzeba sobie zycie ulatwiac
-
snaak co ty mówisz .agama brodata nienalezy czesto brac na rece .Agama sa słyne z brania i oswajanie ,jesli chodzi o branie na rece z pewnoscia mozna ja brac codzinnie ,sam mam agamke brodata i powoli zaczynam ja wyjmowac z terra a ma 6 cm mam ja 3 miesiace a juzjje mi z reki .masz agame ze mówisz takie głupoty .tiger agamy sa switnymi gadzinkami o wspaniałym temperamencie jesli sie z toba oswoja a to napewno sie stanie to beda ci spac na kolanach
pozdrp!!!
_______________________________________-
*__ Honda NSX - TunInG sPorT Luft SpoRt fiLteEr __*
AgAma BRoDatA!x
-
hciałem poprawic sie moja agamka ma 26 cm dwójka mi nie wyskoczyła sorry
-
w sumie to duzego wyboru nie ma , to chyba bedzie brodata...
Uprawnienia umieszczania postów