Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Terrarium dla Anolisów

Terrarium dla Anolisów

Witam

Postanowilem zakupić Anolisy Zielone no i mam mały problem z przygotowaniem jak najlepszego terraria dla nich.Przeczytalem ostatnio wiele opisów jak użądzić odpowiednie lokum dla nich lecz sa tam tylko same informacje ogólne a niema nic konkretnego.No i mam taką prośbe jak ktos ma pomysł lub może zdiecie gotowego terraria dla nich niech pisze tu lub na meila (jesli wyślecie na meila to napiszcie w temacie terrarium ). Z góry wielkie dzieki.

Pozdrowienia dla wszystkich terrarystów :-)

Re: Terrarium dla Anolisów

terra

2

Paweł J.
    Guest

Przedewszystkim musisz zadbać o klimat i pamiętaj że najważniejsze jest to żeby Twoje zwierzątka sie w tym terrarium dobrze czuły! Anolisy lubią gałęzie więc im to zapewnij! Co do konkretnego użądzenia to już jest Twoja inwencja twórcza! Możesz przecież zrobić ścianę z gipsu a możesz równie dobrze takowej nie robić! Ale jeśli masz warunki i chociaż trochę zdolności to taką zrób poniważ napewno im to nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie! Tylko pamiętaj że rozmiar terra musi być odpowiednio duży żeby zwierzakom było dobrze! W załączniku masz przykładowo moje terrarium jeszcze nie wypełnione żadnym zwierzaczkiem ale myślę że dla anolisów by się nadawało! Powodzenia!

Hej, Hipo, podaj mi linki do tych opisów, bo też zamierzam kupić sobie paszczurka

Uprawnienia umieszczania postów