Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Pytanie o Kameleona Jemeńskiego

Re: Pytanie o Kameleona Jemeńskiego

napiszcie mi jeszzce raz ile razy w tygodniu wapn podajecie i czy tydzien po tygodniu czy jakies przerwy...wiem ze kropelki przez 3 tygodnie i 2 tyg przerwy (ale raz w tygodniu) wibowit raczej tez raz w tygodniu. jak mozecie napiszcie jeszcze raz

dzieki :P:P:P pozdrowienia dla hatiras i odezwij sie na gg jak mozesz

guell
    Guest

Jak często sie podaje vibovit? Moja matka co drugi dzień albo co trzeci faszeruje nim kameleona. Czy to dobrze? a Może w jak mówicie ze dajecie vibovit raz w tygodniu to jedną całą saszetke?

Nefarious
    Guest

Moj Kamek dostaje wapno w ten sposob , ze kilka malych grudek sypie mu na podloze zrobione na malej podstawce i Kamek sobie sam idzie i zjada dwie lub trzy grudki. Jak go zaobserwowalam to tak je co drugi dzien. Jesli chodzi o Vibowit to rozpuszczam saszetke w szklance wody i wlewam do pojemnika i Kamek pije.Poza tym moj Kamek uwielbia jablka. Je codziennie cieniutki plasterek,taki nie zaduzy. Moj Kamek ma juz ponad rok , a ja mam go od 11 miesiecy i wiem , ze jest bardzo ciezki w utrzymaniu.Jest napewno indywidualista i trzeba go dobrze poznac i nic na sile.Moj Kamek np.nie zje swierszcza , ktory juz pada .On poprostu musi widziec, ze swierszcz sie rusza i jest zywy. Pozdrawiam

dzieki za info ale moj ma dopiero moze ze 2 miesiac. a powied zmi czy od malego jadl te jablka ??czy teraz zaczal jakos ??pytanie do nafariusa

Nefarious
    Guest

Nasz Kamek zaczal jesc jablka jak tylko go przywiezlismy do domu. Czyli jak mila ze 4 miesiace.Ale pamietaj , ze musi to byc bardzo cienki, nie duzy plasterek jablka.A poza tym nasz kamek je tez mandarynke, pomidora i uwielbia mlecz i swierszcze polne. Owoce jednak musza byc cieniutkim plasterkiem , a mandarynka oczywiscie srodek bez skorki i nie za duzo, lubi tez banana. Pamietaj zacznij podawac co drugi dzien , nie wszystko na raz. Kamcio musi sie przekonac , a moze nie ebdzie mu smakowac , to trudno. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów