Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: waran stepowy

Mieszany widok

waran stepowy

Czy znajdzie się ktoś kto może mi pomóc? Mój waranek zrobił się ostatnio agresywny. Nie bardzo wiem co mam z nim robić.

Re: waran stepowy

to nie jest jest porzytulanka ktora mozna kochac i calowac... decudujac sie na warana powinlas wiedziec ze to dziwkie zwierze, ktore moze byc z odlowu... pewna diewczyna kupila sobie waranka ktory byl spokojny itd. ktorego brala na rece... a potem ja cioagle atakowal i z nielada pretesjami do terrarysiow co sie z nim stalo?! dobra to wyglosilem przemowe teraz na porady... z tego co pamietam z tamtego tamtu to musisz terra z waranem oczywiscie w serodku postawic w pokoju/miejscu gdzie rzadko przebywaja ludzie... a jesli nie da rady to przykuj terra recznikiem wtedy bedzie spokojny... zapewnij mu jakies kryjowki w terrarium jesli ich niema.... acha no i jesli juz postawilas terra w cichym miejscu do po woli zblizaj sie do terra np. z ksiazeczka ale powoli... i zacznij pprzy terra ja czytac zebys sie szybko nie znudzila... no i waran niech sie przekona ze nic z twojej strony mu nie zagraza... i w miare z uplywem czasu coraz smielsze rzeczy rob... czyli oporstu na nowo musisz go oswoic powodzneia

Re: waran stepowy

Zdaję sobie sprawę,że jest to dzikie zwierzę i,że nie będzie merdać ogonem na mój widok,ale jeżeli nagle staje się agresywny to chyba mam prawo się niepokoić....
    Dzięki

Uprawnienia umieszczania postów