-
Re: Trzymanie osobników
wystarczy terra odzielić w połowie szybom i jest wszystko ok.Natym zamontować korek i wszystko gra.latego sie nie gryzom głąby
-
-
wszystkich sory za moje żarty po porostu robilem sobie jaja sam nie moge patrzyś jak ktoś męczy zwierzęt.Ja jestem terrarystom z powołania a nie z mody , ale patrząc na nasz kraj, ludzie kupuja sobie zwieszęta bo im się podobaja albo bo ma kolega i on też musi mieć , ale niezdaą sobie sprawy jak sie tym trzebA opiekować.Pozdrawiam wszystkich prawdziwych terrarystów których jest tak nie wiele w tym kraju.
dzięki pała
-
Brak mi słow... Skąd sie biora tacy ludzie?
-
-
tacy jak ty!
nie wyglada mi to bynajmniej na żarty
jak oddzieliłeś, to nieco zmienia sprawe, bo masz jkaby dwa terraria... tylko wentylacja pewnie leży, no ale co zrobić.
prawdziwy terrarysto
-
to niech ci nie wyglonda na żarty ja wiem swoje mam jak by 2 terraria.I człowieku idż se lepiej skrob pytona a nie odpowiadaj tu na forum.Qwa jak nieznasz sie na zartach to twój ból
-
to było głupie a nie śmieszne..... tak w ogóle to co za sens ma pytanie czy możan łączyć gatunki skoro i tak mają praktycznie osobne terra.... tak to mozesz łączy nawet kota z myszą...
-
pała aż żal na ciebie patrzeć jak można wypisywać takie głupoty wyloguj się z forum i zaloguj za 10 lat jak dorośniesz wszyscy ci chcieli porady udzielić a ty sobie robisz jaja na najniższym poziomie niektórzy na tym forum sięgali dna ale się od niego dobijali a ty odwrotnie sięgnoleś dna a nawet je przebiłeś i spadasz dalej ze swoim poziomem i nie czepiaj się Dr Roberta bo mu nawet nie dorastasz do pięt
-
hehe (-:
i powiedzieć, że ja nie znam się na żartach, to tez dobre.
zaglądnij:
www.kurde.pl/kurde.php
tak czy owak... idiotów u nas dostatek
Uprawnienia umieszczania postów