-
Gekon Liscionogi - wszelkie informacje poszukuje ja
Od niedawna jestem posiadaczem gekona liscionogiego i nigdzie nie moge znalezdz informacji na jego temat. Chcialbym sie rowniez dowiedziec jakie roslinki latwo dostepne a zarazem niewielkie moglbym wstawic do mojego pustynnego terrarium.
Dlaczego moj gekon nie je maczniakow? Cos nie ma na nie chrapki.. Gekon moj nie ma ogonka. Jak dlugo bedzie trwal odrost? Co ile gekon liscionogi ma wylinki? Prosze o jakies zrodlo informacji (internet, ksiazki)
Pozdrawiam Guzincie.
GGG - Gites Gekon Grzegorz
-
Re: Gekon Liscionogi - wszelkie informacje poszukuje ja
liścionogi?A może to liścioogonowy?Jeśli to liścioogonowy to masz tu link :http://terrarium.com.pl/uroplatus_phantasticus.php
-
gekon liscionogi spoko jest tylko nie poznany
no wlasnie o to chodzi ze to liscionogi i nigdzie nie ma inf. na ten temat jak narazie zyje mu sie dobrze ale moja zadza wiedzy nie pozawala mi tak zyc musze sie czegos dowiedziec o nim a w sklepie ktorym go kupilem sa same kutasy i naciagacze i nic ciekawego nie mowia dzieki
-
Re: Gekon Liscionogi - wszelkie informacje poszukuje ja
Chodzi pewnie o Ptyodactylus hasselquisti czy jakoś tak. Już lepiej liściopalcy Hoduje się jak każdego innego sucholubnego gekona z przylgami na łapkach
-
Re: gekon liscionogi spoko jest tylko nie poznany
Zazwyczaj gdy sie kupuje zwierze przed tym zbiera sie informacje o danym gatunku....ile za niego dałeś
?
-
gekon liscionogi
niewiele 50 zl i jak narazie jest wszystko dobrze tylko czuje jakis niedosyt inf na jego temat
-
gekon liscionogi
no niby tak i tak wlasnie go choduje ale jestem zly ze nie moge znalesc o nim takich inf jak o wielu innych gekonach bo jak narazie zyje mu sie dobrze i nie ma z nim problemow
-
-
-
Gekon liscionogi - INFORMACJE
1. Jest to jaszczureczka zmieniajaca kolorki zw zaleznosci od otoczenia (poewnie juz zauwazyles)
2. Poluje noca
3. Nie jada dlugich robali
4. Zjada czasami swoje kupki ;p
Uprawnienia umieszczania postów