-
Re: Plastik na nodze kameleona
Szczyt nieodpowiedzialności...Nie rozumiem jak mogłeś do tego dopuścić???
Myslę,ze za tego typu działanie powinienes byc totalnie zrugany!!
Mama nie powinna pozwolić Ci na kupno i trzymanie jakiegokolwiek zwierzęcia, a tym bardziej na kameleona!!
hatiras
-
co ty gadasz po co wogole sie odzywasz wiem ze jestes specjalista od wszystkich dziedzin OMNIBUSIE powiedz mi nie moge jeszcze miec.Co za wariat normalnie nie moge robie wielkie buhaha
-
Nie jestem specjalistą, w przeciwieństwie do wielu osób z tej strony za takiego się nie uważam...Twoje buhaha w tej sytuacji pokazuje w jaki sposób traktujesz swojego kameleona...Nie staraj się odpisywać, jeżeli nie masz czegoś sensownego do powiedzenia (poczytaj zasady korzystania z forum).
hatiras
-
w wszystkich kwestiach popieram hatrisa (niestety) .
najabrdziej mnie zdenerwowalo to ze nie poszles do weterynarza i sam urwales ten plastik (kolejne niestety). Moja wypowiedz nie ma na celu cie obraz tylko pokazac ze ...
-
nie bylem u weterynarza bo dr Zajaczkowski poradzil mi zebym tak zrobil to wydaje mi sie ze on jest wetreynarzem i mysle ze dobrze zrobilem
-
najlepszy wet przez internet nie bedzie lepszy niz ten ten na zywo wiec nie mow mi ze dr.Zajaczkowski ci poradzil bo napewno by wolal zebys poszed do weterynarza a jego porado byla ostatecznoscia
Uprawnienia umieszczania postów