Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: anolis kubański

Mieszany widok

anolis kubański

Czy moge trzymać młodą parke anolisów kubańskich w terra 100x50x100 wiem że to dłuży zbiornik ale jak wy sądzicie

Re: anolis kubański

sądze, że będą w nim płochliwe. ja bym w takim terra trzymał 2 samce i 6-8 samic (-;

Grochu mowa o kubanach.... u młodych nie poznasz tak łatwo płci a dorosłe gniotły by sie w takim tłoku nie mówiąc już o dwóch samcach w terra. Oczywiście że moze być takie terra z tym ze jelsi gęsto je obsadzisz to ciężko Ci będzie pilnować jaszczurek.

no to samiec i 4-5 samic? będize luz.
    dla dwuch dorosłych takie jest lekko za duże, a tym bardziej dla małych. pogubisz je w nim (-;

No tak tylko co potem zrobi z tymi jaszczurkami jak urosna ?
    Pozdrawiam
    Mark0wy

sprzedać (-: ?

Tej wielkości terrarium na pewno nie jest za duże dla tych pięknych i całkiem sporych anolisów. Nie wyobrażam sobie trzymania dorosłej pary w mniejszym terrarium, chyba, że ktoś lubi jak zwierzaki siedzą w jednym miejscu i nie mają gdzie pobiegać. Jakie biedne muszą być te na wolności, nie mają terrariów .

co nie?
    takie anolisy na syberi na przykład... zimno im i nie mogą sobie z nami rozmawiać ;(
    pewnie płaczą z tego powodu!

Gdzie kupiles kubanskie i za ile??

jeszcze nie kupilem bede sie staral na wiosne bo teraz dluzo wydatkow i kasy nie mam sam tez szukam hodowców Anolis equestris

Uprawnienia umieszczania postów