-
Re: z anatomii ;)
wiadomosci z wiem.onet.pl
-
o i to jest wiadomość satysfakcjonująca mnie jako studenta zootechniki , nareszcie , thx "king". :-)))
-
-
Dopiero teraz zobaczylem tą rozmowe Ech..terrarysci... a z biologii leżą i kwiczą. To przeciez bylo w podstawowce!! Budowa gadow, oraz funkcje oka ciemieniowego. WSTYD! :P To ja taki stary i pamietam, a WY?? :] Dobrze ze king wyszperał, bo bym was tu opieprzył, ze macie odesc od komputerow i czasem poszukac czegos w ksiązkach. ;P
-
u mnie w podstawowce tego nie bylo
-
Niedawno wyszłęm z podstawówki i niebyło tego A na biologii wyjątkowo słuchałem
-
nie słuchajcie go, khazad to mój chlopak ;-)
(majkel weź się opanuj :P)
-
u mnie w podstawowce tez tego nie bylo , w liceum tez nie , mature z biologii zdalem na 5 a z tym się niestety nie spotkalem , na zajeciach z zoologii mamy dopiero stawonogi więc tez nic z tego :-) widze ze mam zaległosci i czarno widzę sesje :-))))))))))))))
-
Czytalam tez gdzies, ze jako narzad swiatloczuly, szyszynka mogla sluzyc u dzikich gadow do ostrzegania przed wrogiem - w przypadku jaszczurek i wezy przed polujacymi ptakami (cien atujacego ptaka). I dlatego, autor przeczytanego przeze mnie opisu, radzil nie dotykac jaszczurek "z gory", moga instynktownie przestraszyc sie. Ale nie wiem ile w tym pawdy, a ile fantazji.
Pozdrawiam
-
oj, prawda. Moja agamka moze an cień nie reafuje z góry ale jak ktoś (ja) na początku chciał ją dotknąć to się odwracałą głową i naburmuszała. Pozatym są bardzo płochliwe ale po jakimś czasie zaczyna sie oswajać.
Uprawnienia umieszczania postów