-
Fotki waszych terra :)
Podobny temat istniał już kiedyś, myśle, że można spróbować jeszcze raz Proponuje abyście zamieszczali tu fotki waszych terra. Z chęcią podpatrze, inni zresztą też jak wyglądają wasze terraria i może skorzystamy z tego kiedyś.
Pozdrawiam
Leny
-
Re: Fotki waszych terra :)
-
WOW! Ale odjazd. Jaki rozmiar tego vivarium? Skąd takie fajne tło strukturalne? Czy z boku widac pompkę wodna, jaki jest obieg wody? Czy rosliny stoja korzeniami w wodzie?
-
nie widać pompki a tło ze sklepu (250zł) ale sie oplacalo bo wygląda świetnie jedyny problem to to że jaszczury wchodzą za nie. dzieki za dobrą ocenę
-
mam pytanko: Czy ta roslina z duzymi liscmi nie jest trujaca??? Mam taka i chcial bym posadzic ja w terra z kameleonem Prosze o nazwe roslinki jesli to mozliwe!?
-
-
nazwy nie znam ale jast to na pewno jakaśpaproć (mimo że nie wygląda) morzesz spokojnie ja posadzić
-
ta roślina to ASPLENIUM NIDUS I JEST BEZPIECZNA!!!!!
-
czemu nikt nie wysyła zdjęć????????
NAWOŁUJĘ WAS DO TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
-
To terrarium jest przejściowe. Dziś pisząc ten post mam już w pokoju dwie szafki pod nowe terra niestety same szafki sporo kosztowały ale zajęły mi pół pokoju.
Pozdrawiam Drutus
P.s. Ładne paladarium wcześniej.
Uprawnienia umieszczania postów