Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Gatunek KAMELeona?!

Tony
    Guest

Re: Gatunek KAMELeona?!

a mozna sprawdzic np. ze ejst samcem kladac kolo niego lustro ????jak bedzie walczyl znaczy ze samiec?a jak nie ze samica??pomozcie bo chcem kupic drugiego a nie wiem jakiego

123456
    Guest

na95%to samica a pomysł z lustrem odpada ,jak łączyłem swoją parę to zobaczyłem walkę samiec bardzo atakował swoją samicę trwało to ok 1h to były jego "zaloty"
    i zmiany barw -"tęcza kolorów" obecnie trwają prezentacje kolorów.

Tony
    Guest

jaką minimalna wielkosc ma miec samiec (ktorego mam zamiar kupic) dla mojej(chyba ona) kamki zeby wszystko bylo OK.Mam zamiar kupic samca jemena mam nadzieje ze to ten sam gatunek,a jezeli to nie bedzie ten sam gatunek beda mogly sie rozmnazac??????

123456
    Guest

ja kupiłem mniejszą bo tylko taka była największa samiec ma ok32 cm ciałka z ogonem dlatego był problem.

Tony
    Guest

moja chyba samica ma 22 cm to jak kupie samca z 12 cm to nic sie nie stanie?(mam nadzieje)

123456
    Guest

myślę że nie ale gdy dojdzie do połączenia obserwuj reakcje bo pierwsze chwile mogą być szokujące ja takie miałem mój kamyk samiec zmienił się w diablo ale na szczęście dał sobie sianka i teraz paraduje "tęcza kolorów"fajnie to wygląda

Prosta sprawa - nie trzymaj ich razem

mam pieknego samca 43 cm, KRAKÓW

Uprawnienia umieszczania postów