-
Re: Jaki gekon?
kolego, weś sobie poczytaj najbierw o podstawowych prawach fizyki a potem krytykuj innych.
-
Koleś, dziecko drogie opanuj się z radami których udzielasz, przecież nie ma przymusu pisania na klawiaturze, można skupić się wyłącznie na czytaniu. Już tu kiedyś padła propozycja włożenia głowy do foliowego worka z centymetrowym otworkiem. Poczujesz się wtedy jak ten gekon w akwarium, tylko on tego worka nie może zdjąć.
-
Hmm....Ja niemam nic przeciwko zeby dzewczyna hodowała gekona ,ale najpier nich mu zapaeni warunki i niech se poczyta,bo jezeli ona niewim czy moze byc w akwarium toniech wogle sie zastanowy czy poradzi sibie dalej z wychowywaniem (pewnie se poradzi jak sobie poczyta)
-
Może i bym sobie poradziła, ale na razie muszę poczekać. To był tylko taki mały pomysł. Nigdy nie miałam takiego współlokatora i nie chce mu zrobić krzywdy. Poza tym najpierw musze zadbac o tych milusińskich, których już mam. Dzięki za rady- odradziliście mi.
-
przeciez przerobienie takiego akwarium jest proste jak konstrukcja cepa...po co od nowa tworzyc .Jak mozna wyciac w bocznej szybie otwor i wszystko gra.Nawet jak na dzwiczki sie uprzesz to dasz rade zrobic.
Uprawnienia umieszczania postów