Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Jaki gekon?

Re: Jaki gekon?

kolego, weś sobie poczytaj najbierw o podstawowych prawach fizyki a potem krytykuj innych.

Koleś, dziecko drogie opanuj się z radami których udzielasz, przecież nie ma przymusu pisania na klawiaturze, można skupić się wyłącznie na czytaniu. Już tu kiedyś padła propozycja włożenia głowy do foliowego worka z centymetrowym otworkiem. Poczujesz się wtedy jak ten gekon w akwarium, tylko on tego worka nie może zdjąć.

withelm
    Guest

Hmm....Ja niemam nic przeciwko zeby dzewczyna hodowała gekona ,ale najpier nich mu zapaeni warunki i niech se poczyta,bo jezeli ona niewim czy moze byc w akwarium toniech wogle sie zastanowy czy poradzi sibie dalej z wychowywaniem (pewnie se poradzi jak sobie poczyta)

Może i bym sobie poradziła, ale na razie muszę poczekać. To był tylko taki mały pomysł. Nigdy nie miałam takiego współlokatora i nie chce mu zrobić krzywdy. Poza tym najpierw musze zadbac o tych milusińskich, których już mam. Dzięki za rady- odradziliście mi.

przeciez przerobienie takiego akwarium jest proste jak konstrukcja cepa...po co od nowa tworzyc .Jak mozna wyciac w bocznej szybie otwor i wszystko gra.Nawet jak na dzwiczki sie uprzesz to dasz rade zrobic.

Uprawnienia umieszczania postów