-
terrarium dla anolisa
nosze sie z zamiarem budowy terra dla anolisa i zastanawiam sie czy mozna je zrobic z zielonych plyt gipsowych, takich do lazienek, impregnowanych, a w srodku uzadzic skalki z gipsu i pomalowac jakas farba. tylko nie wiem jakiej uzyc...
poza tym prosze o kontakt z jakims hodowcom anolisków najlepiej z pomorza.
moj gg to 3942029
-
Re: terrarium dla anolisa
Cześć, choduję Anolisy Karolińskie od 2lat. Na swoje terrarium przerobiłem ztare akwarium, jeśli cie interesuje mogę wysłać ciw poczcie kilka zdjęć. Jestem z Gdańska
-
bardzo bym prosil o zdjecia, czym karmisz swoje anoliski oprócz swierszczy? Bo moj nie chce jesc drzdzownic to normalne? i nie je pająkowdlugonogich...
-
mam kilka zdjęć anolisa i tera ale nie potrafie ich spakować do 70 KB
mają po około 500KB.
Co do karmienia to mój Anolisik je też co jakiś czas larwy mączniaka oraz żywe małe muchy tzw.pinki
-
i ani jedno, ani drugie nie dostarcza mu niezbędnych składników odżywczych w rodzaju białka...
-
Hej też będę hodowal Anoliski skąd jesteś???
bo ja z Koszalina.
-
wyslij mi je moze mejlem?? chetnie obejze mejla znajdziesz w moim profilu...
-
ja jestem z bytowa, anolisa mam od wrzesnia i strasznie sie z nigo ciesze :P Radze kup odrazu 2 a jeszcze przed zakupem zastanów sie czym bedziesz je karmil...
-
wiec pawelku ponoc mozna, jak przjdziesz do mnie do domu to ci pokarze kilka fanych zdiec z terrariami (do zobaczenia w szkole :P ) rafal n.
Uprawnienia umieszczania postów