-
Nie wiem co robić ............?? :(
Mam pytanie od nie wiem, ale chyba przez 5 dni mój gekon lamparci chyba nie robi kupy nie wiem czemu?? Tak jest wszystko dobrze jest żywy, je, ma apetyt, nie jest oswiały, pije normalnie wode, biore go na ręce nie wiem co się stało, albo coś.................?? Prosze pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: Nie wiem co robić ............?? :(
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, a może to jeszcze trawi ponieważ za dużo zjadł ??????
-
Skoro nie masz pojecia to po co sie wypowiadasz?
-
nie wiem co chromoli apper, ale rysiosz nie martw sie jeszcze, moja agamka tez robi kupe co kilka dni, a tak poza tym jest zdrowa. taki metabolizm.. ale badz czujny, moze twoj gekon sie 'zapchal'? na jakim trzymasz go podlozu?
-
psiakrew, chcialam podkreslic jedno slowo a wyszly wszystkie zdania :] durna baba
-
Jesli tak twierdzisz Double.... A tobie rysiosz radze najzwyczajniej dobrze przeszukac terra. Moze to gowienko gdzies tam jest. Moglo sie tez zdarzyc, ze zostalo przez gekona zjedzone.
-
Trzymam go na kamieniach o średnicy 2cm-3cm.
-
no to spokojnie, chlopak nie ma mozliwosci zapchania sie piaskiem.
co do ciebie, apper, twojej wypowiedzi cyt. "Skoro nie masz pojecia to po co sie wypowiadasz?" totalnie nie rozumiem. wlasnie gdy sie czegos nie wie, to sie tego szuka albo pyta, a nie 'nieodzywa'.
-
Moj blad. Wydawalo mi sie, ze drugi post tego tematu napisal ktos inny niz rysiosz. Odczytalem to jako przyglupia opowiedz w stylu "nie wiem, ale cos skrobne". Tymczasem byla to kontynuacja mysli rysiosza. Sorki rysiosz.
-
NO TERAZ rozumiem nic sie nie stalo
Uprawnienia umieszczania postów