-
Po czym poznać że brodacz jest 'niedowodniony'
...zarowno u malych jak i doroslych osobnikow. pytam profilaktycznie! podobno wtedy maja luzna skore na udach...ale u agamka ktory ma udo dlugosci 1,5cm...??
-
Re: Po czym poznać że brodacz jest 'niedowodniony'
Musisz go odparowac w suszarce do grzybow. W trakcie mierzysz ilosc wydobywajacej sie pary wodnej. Nastepnie przystawiasz pomiary do odpowiedniej skali i juz wiesz! Jesli nie potrafisz sama nakreslic takiej skali to podpowiem Ci ze ilosc wody w organizmie agamy brodatej przedstawia wzor : #3 x jedno oko : orientacja na kierunki - kolor twoich wlosow.
-
super, widac ze ktos tu bardzo sie zna na zwierzakach i chce pomoc. milego dnia i powodzenia w przezyciu wsrod mniej cynicznych ludzi od ciebie.
-
apper ciebie chyba glowa boli.. jak nie wiesz co odpisac to nie pisz. w zadnym wypadku nie mowie ze autor postu jest glupi i zrobi wg.Twoich wskazowek, ale rozne przypadki chodza po swiecie i nie daj boze ktos taka porade wprowadzi w zycie. moja rada: nie odzywaj sie jak nie masz o czyms pojecia.
pozdrawiam
noe
-
Double sorka autorkA
pozdrawiam
noe
-
OK. Przyznaje, zapomnialem uprzedzic Double, ze to byl tylko zart. Mam nadzieje, ze jeszcze nie ususzyla swojego zwierzaka. Swoja droga nie wszystkie posty musza byc smiertelnie powazne... Troszke luzu .
-
ja wiem ze to zart apper, tez wpuszczam czesto luzu w swoje posty, ale za przeproszeniem nie pieprze od rzeczy kiedy ktos czeka na madra odpowiedz. nie kazdy wie takie rzeczy o jakie sie pytam w poscie wiec czekam na dobra odpowiedz
-
Sama napisalas "profilaktycznie", uznalem wiec, ze nie czekasz na natychmiastowa odpowiedz. Skutkiem tego moj post mogl sie wydac odrobine nieprofesjonalny...
Uprawnienia umieszczania postów