Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: terra dla anolisa

Mieszany widok

terra dla anolisa

Witam mam zamiar kupić sobie Anolisa Zielonego i chciałbym się zapytać czy terra o wym. 60x25x35 (dl,szer,wys) bedzie dobre dla jednego osobnia

Re: terra dla anolisa

w porzadku, ale wysokosc radzilabym podniesc, bo anoliski sie wspinaja wzwyz

double powiem ci że akuratnie mam takie puste terra i właśnie chciałbym w nim umieścić anolisa i raczej niestety nieda się podwyższyć ale dzieki za podpowiedż

spokojnie potrzbuja niby wysokiego wiadomo lepiej ale mozna tez w takim zamiast skakac w gore zkacza na boki widzialem u chodowcy jak wlasnie byly w podobnym i dopsze sie mialy mysle ze starczy a dokum drugiego anoliska parka jest 100 razy ciekawsza w obserwacjii i moze sie doczekasz malych

Pozdrawiam

racja, jesli masz gotowe terra swiat sie nie zawali, tylko porob rozne 'poziomy' z galazek zeby zwierzaki mialy gdzie latac

No wiadomo Double będzie miał dobrze u mnie jak na wolności a nawet lepiej :P

a masz zamiar miec parke??

wsumie niewiem wydaje mi sie że jeden anolis na takie terra wystarczy i że dwa to już będzie dużo jak sądzisz ziu

uważam że spokojnie starczyy na dwa widzialem w sklepie jak sie gniezdzily w 5 w naprawde malutkim i byly nawet zielone ale to sklep wiadomo a w twoim mysle ze bedzie im dopsze spytajmy co sadzi double??

Można spróbować pomyłśe o tym ziu dzięki za rade ale chyba naprawde kupie se parke

Uprawnienia umieszczania postów