Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Czy nic mu sie nie stanie? pół dnia bez ciepła...

Czy nic mu sie nie stanie? pół dnia bez ciepła...

w terrarium mojego agamka jest normalnie optymalna temp.32 stopnie w dzien i 22 w nocy. dzis rano jak lecialam na uatobus do szkoly padla mi zarowka cieplna i biedactwo caly dzien siedzialo bez ogrzewania. po osmiu godzinach wrocilam z nowa zarowka, ale agamek dalej siedzial na swojej antrsolce i byl szary i bardzo nieszczesliwy. czy taka 'drukrotna noc' mu nie zaszkodzi? troche spanikowalam bo wygladal nieciekawie

Re: Czy nic mu sie nie stanie? pół dnia bez ciepła...

(to mowie, ja, DOUBLE< Tylko z innego kompa ;-))

Wg. mnie nieorbi to różnicy kto to mówi ;] A więc moja agamka miała nieprzyjemność przez około 4 godz. być bez żarówki, byałą barddzo cienma jak twoja i niechciałą sie ruszać ale wsyztsko było dobrze jak temperatura podniosła sie z ok.17 do 28C. Ale wydaje mi się zę to też zależy od masy zwierza? Twoja agamka ma chyba niespełna 20cm wiec mogłą abrdzo zmarznąć ale bedzie wsyztsko git

Wg. mnie nieorbi to różnicy kto to mówi ;] A więc moja agamka miała nieprzyjemność przez około 4 godz. być bez żarówki, byałą barddzo cienma jak twoja i niechciałą sie ruszać ale wsyztsko było dobrze jak temperatura podniosła sie z ok.17 do 28C. Ale wydaje mi się zę to też zależy od masy zwierza? Twoja agamka ma chyba niespełna 20cm wiec mogłą bardzo zmarznąć ale wydaje mi się zę jak sie wygżeje bedzie wszytsko OK

Sorx za klona może go ktoś usunąc? Jak weszłem na główne niebyło wiadomości więc wysąłlęm jeszcze raz ;> SorX

MataManX
    Guest

Boże chłopie nie panikuj przecież w naturze mają też zimniejsze dni i od tego żaden gatunek jeszcze nie wyginoł

Uprawnienia umieszczania postów