Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Szukam informacji od posiadacza legwana obroznego

Mieszany widok

mafia4
    Guest

Szukam informacji od posiadacza legwana obroznego

W internecie jest bardzo malo informacji na temet legwanow obroznych, a jesli sa to bardzo skape i ogolne. Jesli ktos ma wlasnie tego gada to prosil bym o info na temet hodowli, czy sa trudne w hodowli, co najbardziej lubia jesc i ile jedza, czy potrzebna im jest faktycznie bardzo wysoka temp. w dzien...itd. Z gory wielkie dzieki!
    Pozdro!!!

Nook
    Guest

Re: Szukam informacji od posiadacza legwana obroznego

zawsze masz podstawowe informacje - chyba czytałeś:
    http://terrarium.com.pl/legwanobrozony.php
    poczukajj jeszcze na google i od wyszukiwania osob trzymajacych taki gatunek masz spis terrarystów i tamtejszą wyszukiwarke
    Pofatygowałem się i poszukałem
    http://terrarium.com.pl/spis/view.ph...hytus+collaris

mafia4
    Guest

Dzieki

z tego co słyszałem w sklepie "SZREK" to jest bardzo duża śmiertelność wśród sprowadzanych "obróżek" i bardzo mały odsetek zwierzaków przeżywa transport...
    al jak już się ma takiego lega to jest zabawnie jak Ci legu biega po pokoju na tylnych łapkach...
    tak przynajmniej słyszałem... ale coś w tym musi być bo jeszcze nigdy, nigdzie nie widziałem legów obrożnych...

ziuta
    Guest

Widzialam w Szreku ostatnio dwa obrozne i sa tam juz od dluzszego czasu, wygladaja fajnie. Podejrzewam, ze sprzedawcy moga co nieco opowiedziec o nich.

można bez problemu dostać obrożne z hodowli, trzeba tylko zadać sobie troszke trudu i dowiedzieć sie od kogo ;-)

Uprawnienia umieszczania postów