Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: jadowite wéze

Re: jadowite wéze

Na szczescie to co uwazasz, nie interesuje tych, ktorzy tworza prawo.
    Pozdrawiam
    Mark0wy

witam,

ja sadze ze hodowla wezy jadowitych powinna byc zakazana, mialem kiedys ... argument ze mozna by bylo hodowac z wycietymi gruczolami, ale .....

ja osobiscie nie chcial bym spotkac kobry w windzie bo jakiemus kretynowi zwiala z terra ...

moze jakas specjalna komisja i duze olaty za egzamin np. 500 za sam egzamin, pozniej 200 za wyroienie pozwolenia + surowica do kazdego gatunku, przeszkolenie lekarskie siebie i obowiazkowego pomocnika ... niewiem jak to rozwiazc, ob oglnie nie chcialbym ze byly jakies zakazy, ale w tym przypadku ...

Z surowicą będzie cięzko a poza tym ludzie tak czy siak będą to hodować i bez pozwolenia. Egzamin się raczej na nic nie zda...

Jadusy są bardzo fajne i sam się nimi interesuje ale w życiu niczego sobie takiego nie kupię. Nawet trimka nie chce.

Wątpię by kiedyś było pozwlenie na hodowlę tych pięknych węży...

jakbyś sie nie zorientował ten post nie był całkiem na serio...

Już kiedyś pisałem na podobnego posta. Powiem tak jadusy w chodowli tak z wyciętymi gruczołami nie i powinno to być zakazane.Jak ktoś chce posiadać jadusa bez jadu to oznacza że jest debilem i lubi maltretować zwieżęta bo to dla nich mordenga. Powiem inaczej jeśliś facet wytnij sobie jajka, jeśliś kobieta wytnij sobie macice jak się teraz czujecie? Jest fajowo nie?

Uprawnienia umieszczania postów