Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: !!!!!!!głodówka!!!!

Mieszany widok

michał nierodzik
    Guest

!!!!!!!głodówka!!!!

Jeden z moich kolegów ma gekona leśnego rodzice kupili mu go na urodziny wraz z całym terrarium bez ogrzewania i swiatła.Jakis tydzień temu rozmawiłałem z nim o gekonie i zapytałem sie co ile go karmi ... Odpowiedziła mi ze niedaje mu jeść 2 miesiace i ze niezamieza.Wkurzyłem sie i zaczełam mu wszystko tłumaczyć ze moze zachorować a nawet umrzeć ...kolega powiedził ze sie o to niemartwi i se kupi nowe zwierze...To zmieniłem taktyke i powiedziłem ze go od niego kupie za 100 zł z terrarium .Ale on sie niezgodził........Dziśaj znowu z nim gadałem dalej go niekarmi . Namawiałem go zeby mi go sprzedałe (nic z tego)
    Zastanawiam sie co tu zrobić bo mi sie wydaje ze ten gek sie męczy myslałem zeby pogadać z z jego rodzicami.Prosze o pomoc doradzcie co mozna zrobic zeby zaczął go karmić.Zeby w moim mieście była jakaś ochrona zwierząt czy cos z tego to bym poszedł do nich. Piszcie !!!!!!!! moze da sie cos zrobić

Moje gg:4144141

weź bejzbola i ukaraj barana

jak przeczytałem twojego posta to lekko mnie poniosło. weź zbierz ekipe i wywieźcie kolesia do lasu na 3 dni i nie dawajcie mu żarcia to może zmądrzeje. a tak na poważnie to daj znac jego rodzicom może gówniarzowi przepowiedzą do rozumu(w końcu sami go kupili)
    Jak pokazuje ten przykaład-debilizm nie zna granic

NukeIt
    Guest

Re: weź bejzbola i ukaraj barana

Najperw porozmawiac z rodzicami - dopiero potem (jak nie pomoze) - do lasu

Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w batalii
    NukeIt

michał nierodzik
    Guest

Re: !!!!!!!głodówka!!!!

jego rodzice mówia cytuje:"co mnie obchodzi jego gekon jak zdechnie to jego sprawa"
    wiece co ze ten bachor czeka na śmierć tego gekona bo on chce kupic nowe zwierze
    niechce mi go sprzedać niewiem co zrobić!!!!!!!!!! weście pogadajcie z jakimiś ludzmi zeby kare zapłacił jakąś

SORY NIE WIEM JAK CI W TEJ SPRAWIE POMÓC ALE MOZE JESZCZE Z NIM POGADAJ ALBO KUP JAKIEŚ JEDZENIE DLA TEJ GADZINKI I MU DAJ MOŻE ZECHCE PODAĆ A POZNIEJ KMIŃ GO ŻEBY CI SPRZEDAŁ BO SZKODA ŻEBY BIEDACZYNKA Z GŁODU ZDECHŁA A CO DO TYCH RODZICÓW TO SĄDZE ŻE MAJĄ NIEŹLE NAKŁADZIONE W GŁÓWKACH BO DZIECIAK TO DZIECIAK ALE ŻE RODZICE SĄ PORĄBANI TO TEGO JUŻ NIE MOGE ZROZUMIEĆ. JESZCZE JEDNĄ METODĘ KTÓRĄ MOŻESZ ZASTOSOWAĆ TO POSTRASZ GNOJKA I JEGO STARYCH ŻE ZADZWONISZ DO KOGOŚ Z OCHRONY ŚRODOWISKA I POWIESZ CO ONI ROBIĄ BIEDNEJ GADZINCE(Ps. PISZ NA BIERZĄCO CO I JAK)
    POZDRAWIAM

N3mezis
    Guest

Kuzwa co za kretyn z tego kolesia jesli chce go zaglodzic na smierc to neich lepiej ci go da i kupi sobie nowego zwierzaka jaka to roznica miec morderstwo na sumieniu a oddac w dobre rece by zyl dalej :/. Wezcie zadzwoncie do GreenPeace moze przyjada z bronia rodzine zastrzela a gekona na wolnosc wypuszcza. Jak dobrze wiem to u nas na osiedlu koles dostal 4000zl kary za meczenie psa bo sasiedzi zglosili i 3-4 dni paki czy jakos tak wkoncu to znecanie sie a tym bardziej jesli jest to zwierze egzotyczne. Chyba ze ten koles ma ała w głowe bo nierozumiem po co glodzic i neiche sprzedac jakis sadysta HEH dzwon na policje albo cos ...

michał nierodzik
    Guest

wiecie znowu gadałem z tym debilem powiedził mi ze go niesprzeda bo gekon jeszcze pożyje troche a jak zdechnie to mówił ze tarrarium mi moze sprzedać .Pytałem sie czy za wiatrówke niechce zamienić lub proponowałem mu gry nieccccccccccccccccccc bez skutku >poprosiłem zeby pokazał mi tego geka .
    gdy go zobaczyłem to mi sie słabo zrobiło wziołem go na ręke on juz prawie nierzyje wogule sie nie rusza nic tylko główką macha pamietam jak on go kupił to ten gek wogule był inny tłuściutki i ruchliwy nawet gryzł a teraz w terrarium niema nawet miseczki z wodą nić czeka na śmierć myśle ze za pare dni wykituje postaram sie fotka zrobic jak gek wyglada ale nic nie obiecuje.....
    Prosze o pomoc !!! powiedcie co mam robić

pozdrawiam jutro znowu postaram sie z nim skontaktować :::i napisze co i jak

moim zdaniem powienieneś mu wpierdzielić bo ja bym tak zrobił

michał nierodzik
    Guest

wiecie chyba zrobie to co powiedził kodzak wtedy mi go zadarmo odda

Kisiell
    Guest

Wiesz co zrob tak jak mowi Kodzak bo innego sposobu na tego debila to chyba nie ma !! Wez paru chlopakow i zrobcie co trzeba to napewno zmadrzeje!! Pisz na bierzaco co i jak!! Biedne ziwerze!!(

Uprawnienia umieszczania postów