Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Kameleon uciekinier

MataManX
    Guest

Re: Kameleon uciekinier

jakiś ty zabawny Black forum po to jest aby pisać o sprawach poważnych i ważnych ale czasem się na nim trzeba ponabijać i powygłupiać czy ty widzisz tu gdzieś napis cenzura ?? a jak chcesz banami mnie straszyć to na forum radia maryja sobie zaprowadzaj takie porządki a nie w forum na którym jest wolność

MataManX
    Guest

a pozatym jak koleś proponuje świerszcza na smyczy prowadzać to jak tu utrzymać powage i równowage ??

no właśnie!:-)

iwona krzywkowska
    Guest

nie wiem czy w ogóle jest na to jakiś sposób...jak mi raz uciekł kamelek to znalazłam go w ciemnym zakamarku za łóżkiem. Na logikę..to powiniwn iść do ciepła ale nie wiem czy tu w ogóle mozna na logikę liczyć. Ja może spróbowałabym postawić na podłodze otwarte terrarium-miałabym nadziej, że może sam wejdzie. Sprawdż firanki-mój lubił się na nie wspinać aż do samej góry, przeszukaj kwiatki.
    Poza tym, mój k. uwielbiał wibowit-może coś z nim poeksperymentować?
    Z całą pewnością nie jest to łatwe zadanie. Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj!

xol
    Guest

Iwonka ma rację, na kamki nie ma metody poza jedną czyli: lubią włazić wysoko. Przeszukaj kwiatki, poza tym sprawdź wszystkie wysokie miejsca. Kamek może się wspiąć po czymkolwiek, np. po sznurze od lampy... Mój jak już sobie znajdzie miejsce co mu się spodoba, to tam siedzi i nie łazi po domu, więc wątpię w sens przywabiania... To indywidualiści, nie dadzą się łatwo podejść Szukaj po prostu. Staraj się jak najbardziej nagrzać w domu, żeby się gad nie wychłodził.
    BTW, czyatłam w sieci elację panny, której kamek uciekł i jak już straciła nadzieję, znalazła go... w zmywarce )

Jak chcesz popisac se o pierdolach to jest dzial "Na kazdy temat" I nie strasze Cie ale uprzedzam. Pozatym przebijasz sie glupotami z nokeg'iem kto lepszy.
    Zapytaj cos na forum za znajde temat do zabawy

Zapomnialem ze nasz temat zamkniety bo w tytule o co inne chodzilo i odbiegamy od tematu.

kepochic
    Guest

Dzięki już sie znalazł

MataManX
    Guest

a ty po co to piszesz do mnie przecież to też pierdoły to co piszesz !!! a jak chcesz ostrzegać to jak mówiłem do radia maryja albo do redakcji ziarna idź i nauczaj !!!

iwona krzywkowska
    Guest

ciekawa jestem gdzie go znalazłeś ?
    napisz

Uprawnienia umieszczania postów